Başıma gelen bir olay

Touoa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,345
Merhaba, hesap al sat yapıyordum. Birine yakın zamanda hesap sattım, aldığım kişide ilk mail yoluyla hesabı geri almış. Kabak bana patladı, ne yapmam gerekiyor? Çocuğa parasını mı vermeliyim? Böyle de ben zarara giriyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba, hesap al sat yapıyordum. Birine yakın zamanda hesap sattım, aldığım kişide ilk mail yoluyla hesabı geri almış. Kabak bana patladı, ne yapmam gerekiyor? Çocuğa parasını mı vermeliyim? Böyle de ben zarara giriyorum. Ne yapmalıyım?
Ne hesabı satıyorsunuz ya da alıyorsunuz ?

Riot games ile iletişimi geçip parayı gönderdiğine dair ve ayrıyetten konuşmaların ss'ini de atarsan hesabı geri alma şansın olur mu acaba ? Sonrasında sattığın çocuğa hesabı geri verirsin.

Yani zaten buna hazırlıklı olmanız gerekiyordu bence, zaten hesap alım satımı yasaklanmasının sebebi bu. Hiçbir şey yapamazsınız.

Riot games ile iletişimi geçip parayı gönderdiğine dair ve ayrıyetten konuşmaların ss'ini de atarsan hesabı geri alma şansın olur mu acaba ? Sonrasında sattığın çocuğa hesabı geri verirsin.
Riot Games hesap satmak yasal değil

Eğer satarken garanti vermediyseniz sizin hiç bir suçunuz yok ama garanti verdiyseniz iade yada yeni hesap vermelisiniz.

Al sat yapıyordum sadece dediğim gibi, herhangi bir çalma birinin hakkına girme gibi bir niyetim yoktu. Yüksek ihtimal para iadesi yaparım.
Yapmak zorunda da değilsiniz aslında sizin vicdanınıza kalmış, sonuç olarak dedim gibi alan kişi yasal olmadığını biliyor olması gerek.

Yapmak zorunda da değilsiniz aslında sizin vicdanınıza kalmış, sonuç olarak dedim gibi alan kişi yasal olmadığını biliyor olması gerek.
Yapacak bir şey yok, arkadaşın hakkını yemiş gibi olmayayım.

Geri