Neler Yeni

Başımiza gelen Son Olaylar (Hayatim)

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Herkese merhabalar bilen bilir hayatımı geldikçe anlatıyorum kumar hastalik vs tüm her şey geçti gitti zaman akıyor fakat şu an eşim ve benim şüphelendigimiz bir durum var
Dün gece eşimin anlattiklarini yazicam şu an
"Seni aradim bana kapat telefonu dedin uykulu da değildin sabaha kadar aradim problem ne " eşimin bana anlattiği olay aynen bu fakat benim gece hatirladigim tek şey işten gelip 12 de uyuyakaldiğim
Ve son zamanlarda ikimizin de ustunde karabulutlar geziyor hicbir işimiz tamamlanmiyor para ikimiz de birbirimize çok agresif olmaya basladik biz liseden beri beraberiz ilk defa bu kadar sorun yaşiyoruz ve bunun sebebini oturduk duşunduk bir yerde birbirimizi hala seviyor muyduk evet dedik seviyoruz
Hala birlikte yaşamak evet istiyorduk
Herşeyimiz ayni idi ama uzak iken surekli kavga vs vs bunu da şuna bağladik benim eşime takıntılı olan biri vardi ve bu cocuk yani bizi takip ettiği bile oldu ve en son cocuk bana araniz nasil yazdi bende ters yaptim cocuk herseyi yapti bizi takip etti
Sosyal medyalarimizi çaldi
Evlerimizi izledi
Vs vs daha neler neler ben bu durumu tabi ki çevrem olduğu için coçugu bir iki tanidik vesilesi ile dizginledim.
Ama şu an büyü yaptirdiğina inaniyorum ben
Cunku ne zaman eşimle buluşsam hastalaniyorum kaza yapiyorum bir yerime bişey oluyor bir eşyam bozuluyor dun gece ustune bu olay garip garip ruyalar cahil biri gibi buyu demek istemiyorum ama bu olay boyle siz ne dusunuyorsunuz
Büyüye inanmayın zor olacak ama kumar içki gibi şeyleri bırakın hayatınızı belli bir düzene oturtmaya çalışın o takıntılı kişi size hiçbir şey yapamaz bu hastalanmaları büyüye bağlamayın bir psikoloğa görünün ve bazı şeyleri alttan almaya çalışın sinirinize hakim olmaya çalışın

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam bir nas, felak ve Ayetel Kürsi. Eğer devam ediyorsa büyü değildir : )

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Evinizi temizleyin etrafta büyü olabilir. Varsa bahçenizi kontrol edin saksı vb en son hocaya gidin. O da olmazsa çift terapisti.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
"Bence" hocaya gitmeniz lazım. Bunun yanı sıra gerekli yerlere de tabii başvurabilirsiniz. En azından büyünün olup olmadığını öğrenir, içinizi ferahlatırsınız.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Arkadaşlar doktor vs diyenler bu hayatta insanlar ve cinleri Allah'a iman etsinler diye yaratıldı buyruğu var. Cinler bildiğiniz üzere göremediğimiz varlıklar. İnsanlar gibi kendi hayatlarinda yaşamları var. İyisi kötüsü müslümanı ateisti var. Büyü gerçektir. Peygamber efendimize de büyü yapılmıştır.
Demem o ki işin ehli ve güvenilir bir hocaya gidip durum hakkında araştırma yaptırabilirsiniz, en iyisi olur bana göre.
Bana sorarsanız bende pek sevmem bu işleri fakat durum doktorluğu benzemiyor. Allah'a teslim olup ona sığınmak en iyisi bu tür şeyler için. Her aklına geldiginde sure ve dua okuyun. Hocaya da danışın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,373
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom