Büyüye inanmayın zor olacak ama kumar içki gibi şeyleri bırakın hayatınızı belli bir düzene oturtmaya çalışın o takıntılı kişi size hiçbir şey yapamaz bu hastalanmaları büyüye bağlamayın bir psikoloğa görünün ve bazı şeyleri alttan almaya çalışın sinirinize hakim olmaya çalışınHerkese merhabalar bilen bilir hayatımı geldikçe anlatıyorum kumar hastalik vs tüm her şey geçti gitti zaman akıyor fakat şu an eşim ve benim şüphelendigimiz bir durum var
Dün gece eşimin anlattiklarini yazicam şu an
"Seni aradim bana kapat telefonu dedin uykulu da değildin sabaha kadar aradim problem ne " eşimin bana anlattiği olay aynen bu fakat benim gece hatirladigim tek şey işten gelip 12 de uyuyakaldiğim
Ve son zamanlarda ikimizin de ustunde karabulutlar geziyor hicbir işimiz tamamlanmiyor para ikimiz de birbirimize çok agresif olmaya basladik biz liseden beri beraberiz ilk defa bu kadar sorun yaşiyoruz ve bunun sebebini oturduk duşunduk bir yerde birbirimizi hala seviyor muyduk evet dedik seviyoruz
Hala birlikte yaşamak evet istiyorduk
Herşeyimiz ayni idi ama uzak iken surekli kavga vs vs bunu da şuna bağladik benim eşime takıntılı olan biri vardi ve bu cocuk yani bizi takip ettiği bile oldu ve en son cocuk bana araniz nasil yazdi bende ters yaptim cocuk herseyi yapti bizi takip etti
Sosyal medyalarimizi çaldi
Evlerimizi izledi
Vs vs daha neler neler ben bu durumu tabi ki çevrem olduğu için coçugu bir iki tanidik vesilesi ile dizginledim.
Ama şu an büyü yaptirdiğina inaniyorum ben
Cunku ne zaman eşimle buluşsam hastalaniyorum kaza yapiyorum bir yerime bişey oluyor bir eşyam bozuluyor dun gece ustune bu olay garip garip ruyalar cahil biri gibi buyu demek istemiyorum ama bu olay boyle siz ne dusunuyorsunuz
Hocaya gitmesine gerek yok Nas Felak okusunlar dua etsinler yeterli.bi hocaya gidin büyü yaptırmış olabilir nazar vs