- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü zaman geçtikçe, o cümleleri gördükçe, aynı annemin ar damarına bastığım zamanki annem gibi hissediyorum.Neden ben açıklama yaptıkça yeni konu açıyorsunuz aynı şeyler için?
Çünkü zaman geçtikçe, o cümleleri gördükçe, aynı annemin ar damarına bastığım zamanki annem gibi hissediyorum.Neden ben açıklama yaptıkça yeni konu açıyorsunuz aynı şeyler için?
yav ben zaten bu forumu noktalama yüzünden kullanıyorumm tecnopata çevirmeyin burayıTamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.
Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
Ben de spora gitmiyorum. Bırak gitmeyi yürüyüş yapmıyorum.16 alır
20 yaşlı artık sayılıyor ya spora falan gitmiyordur
şaka şaka linç yok pls
Cümlenin sonuna nokta koyup, -mı ekini ayrı yazınca ciddiyet kazanmıyoruz sadece Türkçeyi daha anlamlı kullanıp hem soru sorma hem de sorun çözme anlamında daha kaliteli sonuçlar çıkarabiliyoruz.Knk istesem mis gibi yazarım ama ne burası resmi bir kurum nede aşırı ciddiyet isteyen bir platform ben de da yı ayrı veya bitişik yazınca dünyada bişey değişmiyor bence asıl umarım siz rol yapıyorsunuzdur siz türkçeyi düzgün kullanınca kimse madalya takmıyor
ab sen olmak tembel yes? Popcorn ısmarliyimBen de spora gitmiyorum. Bırak gitmeyi yürüyüş yapmıyorum.
Burda @rdeMStakeN @epica59 @zbabomen gibi tipler var. Onlar için burdayım. Burdaki samimiyet orda yok.technopat'a gidebilirsin tam sana göre bi yer
Sanmam benim lügatıma ters resmi bir şey yapmıyorsam yazım kurallarına dikkat etmem.Cümlenin sonuna nokta koyup, -mı ekini ayrı yazınca ciddiyet kazanmıyoruz sadece Türkçeyi daha anlamlı kullanıp hem soru sorma hem de sorun çözme anlamında daha kaliteli sonuçlar çıkarabiliyoruz.
Türkçeyi güzel kullanamıyorsun ve bu durumdan memnunsun sanırım. İlginç.yav ben zaten bu forumu noktalama yüzünden kullanıyorumm tecnopata çevirmeyin burayı
Hala batırıyorsun (!)ab sen olmak tembel yes? Popcorn ısmarliyim
Tamam türkçe konusunu bu kadar batırmak yeter
ab ayıp ettin beni benden kaybettinBurda @rdeMStakeN @epica59 @zbabomen gibi tipler var. Onlar için burdayım. Burdaki samimiyet orda yok.