Çoklu hesap kullanımı yasak, haberin olsun.noktalama yüzünden 2 hesabımı banladılar
Çoklu hesap kullanımı yasak, haberin olsun.noktalama yüzünden 2 hesabımı banladılar
Böyle yaparak hiç uyarı almadım bunun için.Cümleye büyük harfle başla, cümlenin sonuna nokta koy. Bu kadar basit.
İlk olarak insanların ne iş yapacağına sen karar vermiyorsun. İkinci olarak da bir yerde çalışabilmek için illa Türkçeyi onda on kullanman gerekmiyor. Son olarak da şekilde deki de eki bağlaçtır ve ayrı yazılır. Cümleden çıkardığında anlam bozulmaz. Benden söylemesi de da nasıl yazılır bir bakGıcık olmak yerine Türkçe kullanımını geliştirmeye ne dersin? 10 yıl sonra da bu şekilde devam edersen iş bulman zor olur, benden söylemesi.
Diğer hesaplarının ismi neydi kral ?noktalama yüzünden 2 hesabımı banladılar
Aynen öyle.Ben forumda birine yardım ederken de'yi ayrı yazdım mı, ki birleşik mi yazılıyordu vs. düşünmek istemiyorum açıkcası.
Çoklu hesap kullanımı yasak, haberin olsun.
bi noktalama belirlemişler hemen ama önce uyarı sonra BANÇoklu hesap kullanımı yasak, haberin olsun.
İsme gerek yok ip den bulunuyorDiğer hesaplarının ismi neydi kral ?
Geri bildirim mi yapacaksın?Diğer hesaplarının ismi neydi kral ?
Ben sadece tavsiye verdim.İlk olarak insanların ne iş yapacağına sen karar vermiyorsun.
Cümlede herhangi bir yazım yanlışı bulunmamakta.Son olarak da şekilde deki de eki bağlaçtır ve ayrı yazılır. Cümleden çıkardığında anlam bozulmaz. Benden söylemesi de da nasıl yazılır bir bak
Takip edeceğim .dGeri bildirim mi yapacaksın?