Erda Yıldırım
80+ Gold
Sadece adı geçiyor hesapta , hiç bir bilgisi yok ne fotoğraf neden bir dm. Babası savcılığa vereceğini söyledi. Bir şey yapabilir mi ?
Sadece o ad ve soyaddan 1 kişi olmadığına göre sıkıntı olmazSadece adı geçiyor hesapta , hiç bir bilgisi yok ne fotoğraf neden bir dm. Babası savcılığa vereceğini söyledi. Bir şey yapabilir mi ?
Instagram hesabı , onun ismiyle benin ismim aynı , yanına sadece soy isminin harflerini girdim o kadar.Ne hesabı ? Sosyal medya hesabı vs ise hiçbir şey yapamaz. O isim soy ismi taşıyan bir tek kendi oğlu/kızı mı ?
Hesapta hiçbir şey yapılmadı , sadece ismi var o kadar.O gibi davranıp, onun adına bir şey yazmadın veya yapmadıysan sorun olacağını sanmıyorum.
Bir şey yapamaz hocam. Boş sallıyor babası. Bir şey derdimde forumdayız :dInstagram hesabı , onun ismiyle benin ismim aynı , yanına sadece soy isminin harflerini girdim o kadar.
sadece isim varsa bişey olmaz ona bakılırsa bende tüm adaşlarımı dava edeyim savcılığa vereyimSadece adı geçiyor hesapta , hiç bir bilgisi yok ne fotoğraf neden bir dm. Babası savcılığa vereceğini söyledi. Bir şey yapabilir mi ?
teşekkürler hocam , olay fazla büyüdü biraz korktum açıkcası. Çocuk çok tilt etti..Bir şey yapamaz hocam. Boş sallıyor babası. Bir şey derdimde forumdayız :d
Çocuk babasına söylemiş.Babasının bundan haberi olduysa bir şeyler olmuştur. Benim kendi babamın bile benim hesabımdan bir haberi yok.
Bende sizi savcılığa vericem sizde benim kullanıcı adımı kullanıyorsunuz de.Instagram hesabı , onun ismiyle benin ismim aynı , yanına sadece soy isminin harflerini girdim o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesapta hiçbir şey yapılmadı , sadece ismi var o kadar.