Neler Yeni

Basketbol ayakkabı önerisi.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Tozlanmadan çok çabuk erimesin de gerisini elimle hallederim.
Erimez erimez onu dert etme kyrienin tabanları iyidir. Ben bizim bağda kaldırım taşlarına ayağımı sürte sürte 1 yıl oynadım Flytrap ile. Hele bi de bu üst modelleri çok daha iyi. Bende de Kyrie 4 Equality var, 2.yıla girdik, hiçbir sorunu yok (Sneakerstr'den almıştım 600'e şimdi fiyatı fırlamış) Hem ayağım da büyümediği için artık uzunca kullanırım.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Erimez erimez onu dert etme kyrienin tabanları iyidir. Ben bizim bağda kaldırım taşlarına ayağımı sürte sürte 1 yıl oynadım Flytrap ile. Hele bi de bu üst modelleri çok daha iyi. Bende de Kyrie 4 Equality var, 2.yıla girdik, hiçbir sorunu yok (Sneakerstr'den almıştım 600'e şimdi fiyatı fırlamış) Hem ayağım da büyümediği için artık uzunca kullanırım.
Bende aynı yerden PG3 aldım pişman oldum. 1 yıl kullanmadan yenisini alıyorum :( üstelik aynı fiyata almıştım keşke kyrie alsaydım. Şimdi ise ya why not ya kyrie alacağım teşekkürler. Karşılaştırmalarda kyrie sadece daha dayanıklı why not 3 e göre 6 ile karşılaştırıldı. Ayağı sarıyor hafif vs ama korkutuyor beni çabuk eskiyebilme ihtimali.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,865
Üyeler
165,084
Son üye
gunaey
Top Bottom