Trey 5 iyidir aslında...bu ayakkabı sade geldi bana pek beğenmedim başka öneriniz var mı ? çok iyi bir ayakkabı olursa 700₺ çıkarım.
Usta şimdi biraz baktım da, anlamsız şekilde hiçbir yerde 2 hafta önceki kadar bile ürün çeşitliliği yok. Yani demem o ki outdoor için ancak Trey5 önerebilirim. İyi bir şey bulursam güncelleme yaparım yineİyidir de görünüşü hoşuma gitmedi. Ayrıca Westbrook seven biri olunca KD pek cazip gelmiyor.
Ne demek önemli değil.Usta şimdi biraz baktım da, anlamsız şekilde hiçbir yerde 2 hafta önceki kadar bile ürün çeşitliliği yok. Yani demem o ki outdoor için ancak Trey5 önerebilirim. İyi bir şey bulursam güncelleme yaparım yine
Kusura bakma :/
Ne demek önemli değil.
Ayakkabı Dahisi’nin önerdiği bir instagram sayfası var ordan ürün de aldı. Nike’tan bir şekilde indirimli ürün alıp satıyorlar videosu da var istersen link atarım. Oradan Why not 3 Se veya kyrie 6, 6 Hybird veya kyrie 7 alabiliyorum sayfanın ismi Kayacı.store bir bakar mısın instagramdan bende yeni gördüm. (kesinlikle reklam değil bir bak alınır mı diye)
Evet o mağaza. Post olarak değil de öne çıkarılanlarda olduğu için foto atayım şunu düşündüm. Kyrie 7 nasıl getirtiğini sordum adama sadece Nike ürünlerini bir tanıdığı sayesinde getiriyormuş. İstersen Ayakkabı Dahisi’nin bu konu hakkındaki videosunu atabilirim.Sanırım şu. Fiyatı bütçeye uygun gelirse Hybrid iyidir.Spor Ürünleri Mağazası (@kayaci.store) • Instagram photos and videos
9,601 Followers, 64 Following, 13 Posts - See Instagram photos and videos from Spor Ürünleri Mağazası (@kayaci.store)instagram.com
Hangi modeller sana uygun atabilir misin sana zahmet kaydettiysen. O mağazadaki?
harbiden öyle çokta severim. Ama erken yıpranıyormuş kyrie 7 daha uygunmuş dışarısı için PG3 Mamba Spirit var bende 1 yıl kullanmadım mahvoldu. Ondan dikkat ediyoeum alırken ama olsa yine alacaktım 520₺ idi. BitmişWhy Not 0.3 çok kral ayakkabıydı aga ya
Maalesef alamadım ama
Kyrie 7 iyidir. Outdoorda taban tozlanmadı nasıl bilmiyorum ama genel olarak beğenilen bir model.Evet o mağaza. Post olarak değil de öne çıkarılanlarda olduğu için foto atayım şunu düşündüm. Kyrie 7 nasıl getirtiğini sordum adama sadece Nike ürünlerini bir tanıdığı sayesinde getiriyormuş. İstersen Ayakkabı Dahisi’nin bu konu hakkındaki videosunu atabilirim.
Ilk bakışta rgb sandım lshdmdbcahdkdhfkfsjksBakacağım. Bu nasıl dedikleriniz sanki daha çok kapalı alan için.
Nike Hyperdunk X | Sneaks Up
Nike Hyperdunk X ve yüzlerce ürün uygun ödeme imkanı, güvenilir alışveriş ve 14 gün iade seçeneği ile sneaksup.com'da.www.sneaksup.com
Tozlanmadan çok çabuk erimesin de gerisini elimle hallederim.Kyrie 7 iyidir. Outdoorda taban tozlanmadı nasıl bilmiyorum ama genel olarak beğenilen bir model.