Basketbol ayakkabı önerisi.

Tozlanmadan çok çabuk erimesin de gerisini elimle hallederim.
Erimez erimez onu dert etme kyrienin tabanları iyidir. Ben bizim bağda kaldırım taşlarına ayağımı sürte sürte 1 yıl oynadım Flytrap ile. Hele bi de bu üst modelleri çok daha iyi. Bende de Kyrie 4 Equality var, 2.yıla girdik, hiçbir sorunu yok (Sneakerstr'den almıştım 600'e şimdi fiyatı fırlamış) Hem ayağım da büyümediği için artık uzunca kullanırım.

Erimez erimez onu dert etme kyrienin tabanları iyidir. Ben bizim bağda kaldırım taşlarına ayağımı sürte sürte 1 yıl oynadım Flytrap ile. Hele bi de bu üst modelleri çok daha iyi. Bende de Kyrie 4 Equality var, 2.yıla girdik, hiçbir sorunu yok (Sneakerstr'den almıştım 600'e şimdi fiyatı fırlamış) Hem ayağım da büyümediği için artık uzunca kullanırım.
Bende aynı yerden PG3 aldım pişman oldum. 1 yıl kullanmadan yenisini alıyorum :( üstelik aynı fiyata almıştım keşke kyrie alsaydım. Şimdi ise ya why not ya kyrie alacağım teşekkürler. Karşılaştırmalarda kyrie sadece daha dayanıklı why not 3 e göre 6 ile karşılaştırıldı. Ayağı sarıyor hafif vs ama korkutuyor beni çabuk eskiyebilme ihtimali.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri