Basketbol ayakkabısı öneri

Reaksiyon skoru
18
Basketbol ayakkabısı arıyorum 300-400 tl arası önerebileceğiniz basketbol ayakkabısı varmı ? yılbasşından sonra fiyatlar artarmı azalır mı ?

Basketbol ayakkabısı arıyorum 300-400 TL arası önerebileceğiniz basketbol ayakkabısı varmı ? yılbasşından sonra fiyatlar artarmı azalır mı ?
Bu saatten sonra ayakkabılarda öyle pek indirim bulamazsınız bence. Bulsanız da pek düzgün bir indirim olmaz.
Bütçenize uygun olarak da Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz, o fiyat bandında en güzel modeller onlarınkiler oluyor genellikle.

Son düzenleme:
Basketbol ayakkabısı arıyorum 300-400 TL arası önerebileceğiniz basketbol ayakkabısı varmı ? yılbasşından sonra fiyatlar artarmı azalır mı ?
Beden: 42-43
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet onları bende görmüştüm ama bedeni yoktu
bedeni yazmayı unutmuşum benim hatam 42-43 giyiyorum

Bu saatten sonra ayakkabılarda öyle pek indirim bulamazsınız bence. Bulsanız da pek düzgün bir indirim olmaz.
Bütçenize uygun olarak da Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz, o fiyat bandında en güzel modeller onlarınkiler oluyot genellikle.

Bütçenize uygun olarak da Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz, o fiyat bandında en güzel modeller onlarınkiler oluyot genellikle.
Cevabın için teşekkürler . İnternet sayfasında stoğu olmayan ürünler mağazada oluyor mu ?

Cevabın için teşekkürler . İnternet sayfasında stoğu olmayan ürünler mağazada oluyor mu ?
Mağazaya göre değişir. Çünkü o stokları mağaza ve internet için ayrı ayırıyorlar, olma ihtimali var yani.

700 liraya kyrienin herhangi modelini bulabilir miyim?

700 liraya kyrienin herhangi modelini bulabilir miyim?
bulabilirsin belki, bi kaç kez nike outlet mağazalarında 600-700 civarında kyrie 6 görmüştüm.

bu ayakkabının yastıklaması pek iyi değil. fast500 ayakkabısına da bakabilirsin tabanı yastıklaması falan güzel. ama şöyle bişeyde var bana rahat gelmeyen sana çok iyide gelebilir. oyuzden mağazaya git ve dene. ayağına en rahat olanı tercih et.

bulabilirsin belki, bi kaç kez nike outlet mağazalarında 600-700 civarında kyrie 6 görmüştüm.

bu ayakkabının yastıklaması pek iyi değil. fast500 ayakkabısına da bakabilirsin tabanı yastıklaması falan güzel. ama şöyle bişeyde var bana rahat gelmeyen sana çok iyide gelebilir. oyuzden mağazaya git ve dene. ayağına en rahat olanı tercih et.
istanbulda nerede outlet var bilgin var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,769
Üyeler
187,099
Son üye
lazko061
Geri