Kanka Yorulduğun zaman gitmeden önce su al susadım diyip kenarda uzun süre(3 4 dk) su içatış yapcan ben ortalama oynarım uzun süreklilikle oynamadım haftada 1 45 dk arkadaşlarla oynardık ben çok şanslıyım gözüm kapalı atışta üstüme yoktur hareketli atışlardada iyiyim ve en iyi olduğum konu kaybederim 10 sayı fark vardır 15 sayıya kadar dinlenirim sonra rage quit ciğerim solar geberirim ama kazanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha çok top sektir daha çok çok atış yap gününü harca terleyene kadar ama su gibi
su içmek şişirir içmem ben iersemde 1 lt deviririm ben danayım mouse bakarken biri bana hulk dedi elim fırıncı küreği olduğundanKanka Yorulduğun zaman gitmeden önce su al susadım diyip kenarda uzun süre(3 4 dk) su iç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dinlen o sırada
Elin kaç cm? Benim ki 21-10cmsu içmek şişirir içmem ben iersemde 1 lt deviririm ben danayım mouse bakarken biri bana hulk dedi elim fırıncı küreği olduğundan
youtube yardımcı olur kralLise 10a geçtim ama basketbolda çok acemiyim ve artık beden dersinde filan da hep basket oynıyacaz basketbol çalışacaz anlaşılan şu anda hoca hep basket videoları filan açıyor abim de söyledi liseye geçince hep basketbol oynancak diye arkadaşlarım da hep basket oynuyor ben kendimi nasıl geliştiririm?
sen öyle sanfull üçlük çalış curry gibi bir oyuncu mesela üçlüğü olmasa nbade asla o kadar iyi efsane olarak görülmez üçlüğün iyise her takımda yer bulkursun kendimden ornek veriyorum üçlüğüm kötü ama turnikem iyi her takıma alınmam
21 10 fırıncı küreğiElin kaç cm? Benim ki 21-10cm
Aynıymış, kaç yaşındasın? Benim 12 yaşında böyle. İleride dahada uzayacak diye korkuyorum.21 10 fırıncı küreği
google>kawhi leonard eli>enter21 10 fırıncı küreği
ama ben liseye gidiyorumgoogle>kawhi leonard eli>enter
liseye gidiyorum büyük el iyi değilAynıymış, kaç yaşındasın? Benim 12 yaşında böyle. İleride dahada uzayacak diye korkuyorum.
Boyun kaçLise 10a geçtim ama basketbolda çok acemiyim ve artık beden dersinde filan da hep basket oynıyacaz basketbol çalışacaz anlaşılan şu anda hoca hep basket videoları filan açıyor abim de söyledi liseye geçince hep basketbol oynancak diye arkadaşlarım da hep basket oynuyor ben kendimi nasıl geliştiririm?
1.68Boyun kaç
9 a geçtim 181 im