Basketbolda kendimi nasıl geliştiririm?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Lise 10a geçtim ama basketbolda çok acemiyim ve artık beden dersinde filan da hep basket oynıyacaz basketbol çalışacaz anlaşılan şu anda hoca hep basket videoları filan açıyor abim de söyledi liseye geçince hep basketbol oynancak diye arkadaşlarım da hep basket oynuyor ben kendimi nasıl geliştiririm?

Konuyu takipdeyim tam bir kolsuz gibi oynuyorum.

Lise 10a geçtim ama basketbolda çok acemiyim ve artık beden dersinde filan da hep basket oynıyacaz basketbol çalışacaz anlaşılan şu anda hoca hep basket videoları filan açıyor abim de söyledi liseye geçince hep basketbol oynancak diye arkadaşlarım da hep basket oynuyor ben kendimi nasıl geliştiririm?
Bende bilmiyordum nasıl oynanacağını.
Sadece hergün sahaya gidip basketbol oynadım öyle öyle kendini geliştiriyorsun (Kendinden iyi kişilerle oynarsan daha çabuk öğrenirsin )
Yada belediye kursları varsa ona gidebilirsin

alıştırma yap internet videolar izle dene yapmaya çalış

boyun kısaysa yoğurt ye (!)

Antreman yapın.

Daha önce basketbol oynayan ve iyi oynayan birisi olarak söylüyorum bunu.

Bol bol atış, çalım gibi antremanlar yapın.

Zamanla daha iyi oynayacaksınız.

Oynayarak (tek başıan ya da kendinden daha iyi oynayanlarla)

Herşeydeki gibi antrenman en önemlisi kanka bol bol çalış video'lar izle

Youtube dan atış teknikleri izleyip birebir aynısı olana kadar antrenman yapın

full üçlük çalış curry gibi bir oyuncu mesela üçlüğü olmasa nbade asla o kadar iyi efsane olarak görülmez üçlüğün iyise her takımda yer bulkursun kendimden ornek veriyorum üçlüğüm kötü ama turnikem iyi her takıma alınmam

kolunu güçlendir top hakimiyetini arttır.boyuna göre pozisyon seç o pozisyona göre antreman yap

full üçlük çalış curry gibi bir oyuncu mesela üçlüğü olmasa nbade asla o kadar iyi efsane olarak görülmez üçlüğün iyise her takımda yer bulkursun kendimden ornek veriyorum üçlüğüm kötü ama turnikem iyi her takıma alınmam
Kanka Top Hakimiyetini Geliştirsen ve Takım Oyuncusu isen PG olarak Takımlarda yer alabilirsin bence ama senin yerine oynayacak kişi sayısıda fazla olur ondan dolayı kendini sürekli geliştir

Geri