Neler Yeni

Başlangıç gitarı tavsiyesi(elektro)

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Amfi olarak M-Audio M-Track Duo var Ama gitar olarak hiçbir fikrim yok. Çok fazla fiyat bandında çok fazla gitar var hem sıfır hem 2. El olarak. 4-5k arasında başlangıç gitarlarındanmı almak mantıklı yoksa bütçeyi 7-8k ya çıkartıp markalı birşeyler almakmı mantıklı yada markalı olanları 2.el olarak almakmı mantıklı?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
Ses karti oldugu icin ton konusunda bir problem yok demektir, bu durumda les paul modelleri direkt eliyorum. Strat modellere bakabilirsin Squier, SX.
Ikinci elde bulabilirsen Squier Affinity Strat modeli olabilir. Yamaha Pacifica 012 ikinci elde alinabilir.
Bunlarin haricinde jackson js11 ikinci el olarak alinabilir ama dedigim gibi, yeni baslayan kisilere jackson'dir, schecterdir bu tarz modeller cok cekici gelse de calarken pek hos degiller.

Bunun haricinde ibanez'in H-S-H modelleri alinabilir fakat cok eski model olmamasina dikkat etmek lazim.

Floyd Rose kesinlikle almayin, ustune para verecegim, %50 indirim yapacagim deseler de almayin. Hayatini cehenneme cevirir.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses karti oldugu icin ton konusunda bir problem yok demektir, bu durumda les paul modelleri direkt eliyorum. Strat modellere bakabilirsin Squier, SX.
Ikinci elde bulabilirsen Squier Affinity Strat modeli olabilir. Yamaha Pacifica 012 ikinci elde alinabilir.
Bunlarin haricinde jackson js11 ikinci el olarak alinabilir ama dedigim gibi, yeni baslayan kisilere jackson'dir, schecterdir bu tarz modeller cok cekici gelse de calarken pek hos degiller.

Bunun haricinde ibanez'in H-S-H modelleri alinabilir fakat cok eski model olmamasina dikkat etmek lazim.

Floyd Rose kesinlikle almayin, ustune para verecegim, %50 indirim yapacagim deseler de almayin. Hayatini cehenneme cevirir.
Hocam ses kartım hali hazırsa yok sadece sadece muhtemelen alacağım modeli belirtmiştim. Hocam benimde gönlümde 2. El var fakat param güvende gitar kategorisinde olmadığı için muhtemelen sıfır almak zorunda kalacağım.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
turkrock'a girip ayni sehirdeki kisilerden yardim isteyebilirsiniz, gitarlarin ikinci el piyasalari %50 'e kadar dusuyor. 20klik gitari 10k'ya bulabiliyorsun ama yine de sifir alinacaksa dedigim markalar bakilabilir. Kozmos, Aria ivir zivir modelleri onermiyorum. Youtube 'dan gitar onerilerine bakmayin, hepsi zaten sponsorlu, fonlaniyorlar utanmasalar Aria PRS'ten iyi gitar yapiyor derler.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
turkrock'a girip ayni sehirdeki kisilerden yardim isteyebilirsiniz, gitarlarin ikinci el piyasalari %50 'e kadar dusuyor. 20klik gitari 10k'ya bulabiliyorsun ama yine de sifir alinacaksa dedigim markalar bakilabilir. Kozmos, Aria ivir zivir modelleri onermiyorum. Youtube 'dan gitar onerilerine bakmayin, hepsi zaten sponsorlu, fonlaniyorlar utanmasalar Aria PRS'ten iyi gitar yapiyr derler.
Evet 2. Elde piyasa çok iyi ama ilan yok hocam merkezde yaşıyorum ama yaşadığım şehir o kadar küçük ki hiçbir ilan yok maalesef. Hocam squier mm stratın fiyatı bayağı uygun önerir misiniz?? Millet çok fazla tahta kalitesinin kötü olduğundan bahsediyor ama zaten başlangıç gitarı alıyorum.

Top Bottom