Neler Yeni

Başlangıç motoru olarak R25 kullanılır mı?

Erda Yıldırım

80+ Gold
A1 ehliyet ile 125CC kullanacağım. Tanıdıkta var o yüzden masraf olmasın diye kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaşım motoru altında tutamazsın dedi ve öylede oldu ,denemek için bir kere bindim 2 3 dakikalık deneyimimden sonra motoru düşürdüm.
Başka öneriniz var mı ? 50-60KTL bütçemiz var. Motor Kocaeli Gebzeye yakın olursa iyi olur.

2mApoo

80+ Silver
R25 250CCdir knk ehliyetin el vermez bunu kullanmaya. Ayrıca başlangıç için bile motor tavsiye etmiyorum. En azından birkaç sene. Scooter yada cup tarzı motorlar daha iyi olacaktır. Fakat 0 alma 2.el
Mesaj otomatik birleştirildi:

A1 ehliyet ile 125CC kullanacağım. Tanıdıkta var o yüzden masraf olmasın diye kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaşım motoru altında tutamazsın dedi ve öylede oldu ,denemek için bir kere bindim 2 3 dakikalık deneyimimden sonra motoru düşürdüm.
Başka öneriniz var mı ? 50-60KTL bütçemiz var. Motor Kocaeli Gebzeye yakın olursa iyi olur.
Ayrıca düşürdüğün motor umarım R25 değildir içim acırrrr

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
R25 250CCdir knk ehliyetin el vermez bunu kullanmaya. Ayrıca başlangıç için bile motor tavsiye etmiyorum. En azından birkaç sene. Scooter yada cup tarzı motorlar daha iyi olacaktır. Fakat 0 alma 2.el

vereceğin tavsiyeye koyum

Erda Yıldırım

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Scooter sürmek istemiyorum. direkt motor ile başlayıp ona alışmak istiyorum. zaten 1 2 yıldır elektrikli bisikletim var. anlayacağınız biraz alışığım.

2mApoo

80+ Silver
vereceğin tavsiyeye koyum
Evet moderatör abilerim "Bende sana "dememek için zor tuttum kendimi ama başardım

Scooter sürmek istemiyorum. direkt motor ile başlayıp ona alışmak istiyorum. zaten 1 2 yıldır elektrikli bisikletim var. anlayacağınız biraz alışığım.
Tamamdır knk 125lik ile başla o zaman. Ama dediğim gibi göründüğü gibi basit değil

Furkanozr

80+ Silver

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
R25 başlangıç motoru olarak kullanılmaz, 40k civarında da bulman imkansız. Hiç bilmiyorsan 100CC'lik dandik bir motorla başlaman senin için daha iyi olur. 125 kategorisinde racing arıyorsan CBR125 öneririm. Hafif motor sürme fırsatım olmuştu.

2mApoo

80+ Silver

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sefa mert
motosiklet kullanmadım ama kullanan çok fazla tanıdığım var ve çoğu kişi yeni başlayanlara r25 gibi grenajlı ve parça maliyeti yüksek motosikletler önermiyor kısacası sana tavsiyem grenajsız parça maliyeti düşük motosikletlerle başlaman hangi motosiklet olacağı sana kalmış (ayrıca a1 ehliyet ile zaten r25 kullanamazsın ehliyet yetmez en fazla 125cc 11kw yani 14-15 beygiri geçmeyen motosikletler kullanabilirsin)

Erda Yıldırım

80+ Gold
motosiklet kullanmadım ama kullanan çok fazla tanıdığım var ve çoğu kişi yeni başlayanlara r25 gibi grenajlı ve parça maliyeti yüksek motosikletler önermiyor kısacası sana tavsiyem grenajsız parça maliyeti düşük motosikletlerle başlaman hangi motosiklet olacağı sana kalmış (ayrıca a1 ehliyet ile zaten r25 kullanamazsın ehliyet yetmez en fazla 125cc 11kw yani 14-15 beygiri geçmeyen motosikletler kullanabilirsin)
trafiğe çıkmadığım için r25 sorun olmaz o yüzden söyledim.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sefa mert
trafiğe çıkmasan bile motor altından atabilir ve olduğun yerde sağa veya sola düşürsen en az 1.5-2k masraf hele hele egzoz tarafına düşürürsen dahada fazla masraf eğer diyorsan trafiğe çıkmicam kaza veya düşürdüğümde parça maliyeti benim için sorun sen bilirsin istersen r25 al biz karışamayız sadece öneride bulunuruz

ama arkadaşların dediği gibi 50k fiyata biraz zor bulursun hatta bulamazsın bence

abcdefg1234

80+ Silver
R25 le başlanır da 60-70k ya iyisini bulamazsın. Bir de en ufak bi yana yatırmada güzel masraf açabilir,Grenajlar pahalı.

Ehliyetinde uygun değil, trafiğe çıkmasanda bi jandarmaya polise denk gelirsin sıkıntı olabilir :D . Sana tavsiyem 125 cc naked bi motorla başlayıp tecrübe kazanman, hem ehliyette sorun olmaz rahatça gezersin. A2 ehliyet aldıktan sonra 250 -500 cc aralığında motorlara geçersin

R25 le başlanır da 60-70k ya iyisini bulamazsın. Bir de en ufak bi yana yatırmada güzel masraf açabilir,Grenajlar pahalı.

Ehliyetinde uygun değil, trafiğe çıkmasanda bi jandarmaya polise denk gelirsin sıkıntı olabilir :D . Sana tavsiyem 125 cc naked bi motorla başlayıp tecrübe kazanman, hem ehliyette sorun olmaz rahatça gezersin. A2 ehliyet aldıktan sonra 250 -500 cc aralığında motorlara geçersin
A1 ehliyette benim bildiğim 125 cc sınırı var ama cc sınırı yok diyenlerde var bilmiyorum. Bilen birine danışıp bilgi al.

CC sınırı yoksa bu motoru alabilirsin: https://www.cfmoto.com.tr/model/touring/150-nk

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sefa mert

A1 ehliyette benim bildiğim 125 cc sınırı var ama cc sınırı yok diyenlerde var bilmiyorum. Bilen birine danışıp bilgi al.

CC sınırı yoksa bu motoru alabilirsin: https://www.cfmoto.com.tr/model/touring/150-nk
tam olarak bilmiyorum ama çoğu internet sitesinde a1 için 125cc ve 11kw yani 14-15hp gücü geçmemesi gerekiyor diyorlar a2 ehliyet için 600cc ve 47hp gücü geçmemesi gerekiyor yazıyorlar

Top Bottom