Zevkler ve renkler tartışılmazsa eleştiri ve görüş diye bir şey olmaz. Valorant CS:GO'yu ikiye katlar bu arada.Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Doğru çünkü movement ile alakalı.Csgo da aimin kötümü ozaman hemen valorant geçbu sözü kafamdan atmıyorum (bir imoRR sözüdür kendisi)
Hangi konuda?Zevkler ve renkler tartışılmazsa eleştiri ve görüş diye bir şey olmaz. Valorant CS:GO'yu ikiye katlar bu arada.
Ben hiç oynamadım ama videolar da vb gördüğüm kadarıyla silahlar sekmiyor.Adamlar rastgele tarayıp vuruyorlar düşük elolarda ama yüksekte ilk 3 mermi kaçtı mı ölüyorsun direk.
Hiçbirisebepleriyle birlikte açıklar mısınız ?
spoiler :
https://www.technopat.net/sosyal/konu/yaris-baslasin-cs-go-mu-valorant-mi.1339221/
Sekmemeden ziyade oyundaki silahların tepmeleri çoğu silahta bozuk.Ben hiç oynamadım ama videolar da vb gördüğüm kadarıyla silahlar sekmiyor.
Csde ki tek atma hissiyatı hiçbir yerde yok
Hissiyat açısından cs:go valorantı, ama eğlence olarak valorant cs:go'yu katlar bence.Doğru çünkü movement ile alakalı.
CSGO tamamen aim fight oyunu Valorant'da ise kim iyi yetenek kullanırsa kazanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi konuda?
iki oyununda eksikleri var valorantın metası büyük ölçüde bozuk spray tam gitmiyor silahlar koşarak hs atıyor mapler bug doluZevkler ve renkler tartışılmazsa eleştiri ve görüş diye bir şey olmaz. Valorant CS:GO'yu ikiye katlar bu arada.
O zaman öyle yaz.Hissiyat açısından cs:go valorantı, ama eğlence olarak valorant cs:go'yu katlar bence.