Neler Yeni

Başlasın o zaman! CSGO mu VALORANT mı

*CSGO mu ? VALORANT mı ?

• CSGO

Oylar: 40 36.4%
  • VALORANT

Oylar: 46 41.8%
  • hiçbiri

Oylar: 24 21.8%

• Oy kullanan toplam üye
    110

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Objektif yaklaşıyorum

Cs'de çok fazla hile var. Ayrıca Valve topluluğu hiç önemsemiyor. Dün Train mapini çıkartıp ascient diye bir map getirdiler. Toxic bir oyuncu geldiğinde asla gereği yapılmıyor. Fakat vuruş hissiyatı olarak daha iyi bir oyun.

Valorant ise yeniliğe açık ve meta değişikliği yapılabilir bir oyun. Cs gibi monoton değil yani. Farklı ajan compları sizi oyundan sıkmıyor ve hile yok denecek kadar az. Oyunda toxic olmasının sebebi çocuk kitlesinin daha fazla olması. CS'de de ruslar vardı zaten.

Bence valorant daha iyi bir oyun fakat ikisini de oynuyorum :D

kurt_14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
kurt 14
Valorant çünkü bence daha zevkli skill kullanmak falan hile sistemi iyi oyuncuları dinliyorlar mesela reynadan herkes bıkmıştı adamlar nerf getirdi gayet yerinde bir karar skinler cs den çok daha optimizasyonu daha iyi daha az sistem gerektiriyor türkiye sunucuları var e sporunun önü bence daha açık vb bir sürü daha şey var bu yüzden bence valorant ama cs de başka ikisini kıyaslamak doğru olmaz biri hamburger diğeri köfte ekmek gibi bir şey hamburger güzeldir yenidir ama köfte ekmeğin de tadı başkadır
not: köfte ekmek benzetmesini bir yerde görmüştüm

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Objektif yaklaşıyorum

Cs'de çok fazla hile var. Ayrıca Valve topluluğu hiç önemsemiyor. Dün Train mapini çıkartıp ascient diye bir map getirdiler. Toxic bir oyuncu geldiğinde asla gereği yapılmıyor. Fakat vuruş hissiyatı olarak daha iyi bir oyun.

Valorant ise yeniliğe açık ve meta değişikliği yapılabilir bir oyun. Cs gibi monoton değil yani. Farklı ajan compları sizi oyundan sıkmıyor ve hile yok denecek kadar az. Oyunda toxic olmasının sebebi çocuk kitlesinin daha fazla olması. CS'de de ruslar vardı zaten.

Bence valorant daha iyi bir oyun fakat ikisini de oynuyorum :D
bence valve source 2 yi entegre edemiyeceği için yeni oyuna başladı (csgonun çıkış hikayeside böyle) bu yüzden çok umursamıyorlar oyunu ve valvenin politikasına göre oyun kan kaybetmeye başladığında yenisi çıkar hala 1m barajı görüyor ama eskiden sadece major maçları 500k goTv de izleniliyordu

boost hyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
burak
Valorant çocuk oyunu gibi geliyor bana. Allah'ın kolsuzları bile adam vuruyor , silahlar sekmiyor oyunda
Cs nin de sorunları var ama Valorant daha 2 aylık oyun , Cs > Valo
Rainbow adamdır :)
çok bir alakası yok valorant nerdeyse 2 yıllık bir oyun ve silahlar gayette sekiyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: RefX

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
konu açam hit kasam isteyen istediği oyunu oynar sizene birine cs daha iyidir diğerine valo sen bana valo çöp desen ben valomu bırakacam hayır ben cs çöp desem cs mi bırakacaklar hayır salın insanları istediklerini oynasınlar

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Koşarak vurma olayı çok overrated bu arada.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Temelde ikiside fps oyunu olsada türleri farklı, cs gerçekçiliğe önem verirken valorant eğlenmeye ve önem veriyor. Cs nin vuruş hissi ve mekanikleri bana göre valorant a göre çok daha iyi. Ama valorantta daha çok eğleniyorum. Bu vs Pubg vs fortnite gibi. Pubg nin de mekanikleri daha gerçekçi fortnite a göre ama fortnite daha arcede oyunu. Sadete geleyim valorant sevme oranım %51 cs oranı%49 yani bana göre valorant küçük bir farkla > cs

LahmatsuDcr

80+ Silver
Adamlar rastgele tarayıp vuruyorlar düşük elolarda ama yüksekte ilk 3 mermi kaçtı mı ölüyorsun direk.
Plattaki kanserler biraz büyük yaşta oluyor, dün bronz eloda maç girdim, 7 yaşında çocuk Allah'ıma sövüyor.

Top Bottom