Neler Yeni

kfc batıyor mu? en son ne zaman yediniz?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bende şahsen popeyes yerine kfc tercih ediyordum ama maalesef kahramanmaraş şubesini kapattılar... :peeposad:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Selim
Yersem havalimanında ya da yurtdışında yerim Türkiye de ki bu 3 4 malum büyük işletme çoğu ürünü fason ve kalitesiz orjinal lezzeti yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
berke can
ben yemek zorunda kalıyorum evden yemek götüremediğimden şuanda 140 tllik bir menü var 1 tavuk 1 köfte burger büyük patates ve kola ile sunuluyor f/p onun harici popeyes şuanda kfcden daha iyi en son 2 sene önce 90 TL'ye zinger burger menü yemiştim şuanki fiyatlarına bakmadım bile.
(Hass konu fosilmiş önerilenlere düştü)
tıklagelsin uygulamasıyla popeyesten 80 liraya 1 poppy tavuk burger, patates kola, 4 nugget yiyebilirsin hocam, pek doyurucu değil ama yarı fiyatına çok aç değilken iyi gider en azından dönercilere oranla daha çok tavuk ve protein içeriyor 60gr yarım ekmek dönere daha çok para istiyorlar istanbulda falan artık

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Mehmetcan İvrendi
kfc son 2 yıl içerisinde menü fiyatlarına en az 5 katı zam yaparak zincir restoranlar arasında ki en pahalı işletme. popeyeste 160 lira olan menü kfcde 290 lira. bu yüzden yılbaşından beri yemiyorum zaten şubeleri de 2 ay kapalı 1 ay açık falan ve artık günde sadece 8 saat açıklar kısacası batıyorlar galiba. iş gıda denen iş bilmez paragöz holding yönetiyor o yüzden böyle bence. siz en son ne zaman yediniz ve ne kadar ödediniz, tekrar alır mısınız? ben almam açıkçası bundan sonra hiçbir zaman
Hayatımda Hiç yemedim ve son olaylardan sonrada yemeyi'de düşünmüyorum açıkçası

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
tıklagelsin uygulamasıyla popeyesten 80 liraya 1 poppy tavuk burger, patates kola, 4 nugget yiyebilirsin hocam, pek doyurucu değil ama yarı fiyatına çok aç değilken iyi gider en azından dönercilere oranla daha çok tavuk ve protein içeriyor 60gr yarım ekmek dönere daha çok para istiyorlar istanbulda falan artık
ben işyerinde yiyorum kanka avmde çalışıyorum ayrıca nakit değil yemek kartı ödüyorum o yüzden tıklagelsin vs qr harici işime yaramıyor.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
ibrahim demir
ben bi hamuberger firmasında çalıyordum düşünün tavuk biz yemiyorduk yağın rengini anlatamam
anca yağ değişince hep birlikte müdürler fln yiyorduk:ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
berke can
ben bi hamuberger firmasında çalıyordum düşünün tavuk biz yemiyorduk yağın rengini anlatamam
anca yağ değişince hep birlikte müdürler fln yiyorduk:ROFLMAO:
evet binlerce ürün kızartılıyor aynı yağ ile hatta geçen mangal rüyası diye ürünlerle beraber kızartmışlar bildiğn tavuklarda mangal tadı vardı aradım dedim değişin bunları adam yüzsüz yüzsüz diyor ki biz her ürünü aynı yağda kızartıyoruz sana yeni yollayacagım urun de aynı olacak e kardesım o zaman fritozleri ayır ısını duzgun yap bunu marıfetmıs gibi diyor bi de popeyes :D

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
KFC'yi toplasan iki elimin parmağını geçmemiştir yemek yediğim. Tercih meselesi, ben de bu işin içerisinde olduğum için az çok yapımlarını tahmin edebiliyorum artık. Tavukları eskisi gibi lezzetli gelmiyor. Önceden tavuğun da bir tadı lezzeti vardı. Şimdi her şey değişti. Tercih edecek olsam KFC yerine yerli DOYUYO! veya Popeyes tercih ederdim. Eski DOYUYO! personeliyim en azından nasıl yapıldığını harfiyen biliyorum. Popeyes de uzun zamandır ara sıra sipariş verdiğim bir restoran. Bulunduğum bölgedeki AVM'de özellikle genelde denk geliyorum olması gereken sıcaklıkta veriliyor. Soğuk ürün servis edilmiyor. Keza DOYUYO!'da da böyle.

Top Bottom