sistem özellikleri nedir?Ben en az 1 uygulama çalıştırırken başlat menüsü ve uygulama açma animasyonları kasarak açılıyor Bunun için ne yapmalıyım? yeni format attım formattan öncede kasma durumu vardı
Bu animasyonları kapatamıyor musun? bilgisayarın kötüyse kapatabilirsin direk.Ben en az 1 uygulama çalıştırırken başlat menüsü ve uygulama açma animasyonları kasarak açılıyor Bunun için ne yapmalıyım? yeni format attım formattan öncede kasma durumu vardı
her hangi bir sey denUygulama derken açık olan herhangi bir şey mi? Yoksa sadece çok RAM yiyen bir uygulama açıkken mi?
bu anımasyon derken knk anlamadımBu animasyonları kapatamıyor musun? bilgisayarın kötüyse kapatabilirsin direk.
ekran kartı driverı güncel mi ?Ben en az 1 uygulama çalıştırırken başlat menüsü ve uygulama açma animasyonları kasarak açılıyor Bunun için ne yapmalıyım? yeni format attım formattan öncede kasma durumu vardı
Mesela hangi uygulama açıkken kasıyor? Ve bilgisayarı aldıktan beri mi böyle? Yoksa bilgisayarı aldıktan bir süre sonra mı bu sorun başladı?knk 16 lık rem b460 m a pro asus 3050 500gb m2ss intel i3 10100f var ,
Mesaj otomatik birleştirildi:
her hangi bir sey den
,
bu anımasyon derken knk anlamadım
Kapatabilirsin diye biliyorumda pc iyi normal yani kasması normal değil bunun çözümü vardır bence.knk 16 lık rem b460 m a pro asus 3050 500gb m2ss intel i3 10100f var ,
her hangi bir sey den
,
bu anımasyon derken knk anlamadım
aynn knk güncel herşeyi güncelledim ama gene aynıekran kartı driverı güncel mi ?
knk yeni olmaya başladı mesela google u açtıktan sonra başatma menüsüne bastığımda geç bir şekilde açılıyor kasarak açılıyorMesela hangi uygulama açıkken kasıyor? Ve bilgisayarı aldıktan beri mi böyle? Yoksa bilgisayarı aldıktan bir süre sonra mı bu sorun başladı?
Windows 11 mi kullanıyorsun? O sorun bende de var. 2-3 saniye PC donuyor ondan sonra açılıyor. Öyleyse Windows'un sorunu düzelmesini beklemen gerekebilir. Veya animasyonları devre dışı bırakmayı dene.aynn knk güncel herşeyi güncelledim ama gene aynı
knk yeni olmaya başladı mesela google u açtıktan sonra başatma menüsüne bastığımda geç bir şekilde açılıyor kasarak açılıyor
win 10 kullanıyorum . aynn knk 2-3 saniye bekledikten sonra açılıyor . animasyonları nasıl kapatıyoruz bi deniyim knkWindows 11 mi kullanıyorsun? O sorun bende de var. 2-3 saniye PC donuyor ondan sonra açılıyor. Öyleyse Windows'un sorunu düzelmesini beklemen gerekebilir. Veya animasyonları devre dışı bırakmayı dene.
Masaüstünde Bu Bilgisayara sağ tıkla > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans kısmındaki ayarlar kısmındanwin 10 kullanıyorum . aynn knk 2-3 saniye bekledikten sonra açılıyor . animasyonları nasıl kapatıyoruz bi deniyim knk
yok knk gene aynıMasaüstünde Bu Bilgisayara sağ tıkla > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans kısmındaki ayarlar kısmından