650w psu yetersiz anakart dersek bir kaç sorun yorumu okumuştum onun haricinde hadi diyelimki denk gelme ama yinede 1-2 daha verip bilindik marka almak bence daha mantikli
Palit NVIDIA GeForce RTX5060Ti NE7506T019T1-GB2061S Infinity 3 16 GB GDDR7 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ugrasmak istemeyen ya da toplamayı bilmeyenler için iyi bir firsat fakat palit degil de inno alirsan ve hepsinin birebir aynisini akakceden toplarsan zaten 39.000'e geliyor toplam sistem, akakceden topladiginda parcalara kartlardan, iyzico vb kampanyalardan gelen ek indirimlerle aynı fiyata geliyor.
Kötüleme amaçlı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, çok daha güzel bir indirim olabilirdi diyorum sadece
Xpg iyi zaten ama ileride biraz ust segment 9070xt 5070ti vs takayım dese psu lazim olucak tabii ki bütçesi maksimum bu kadar olanlar icin nvdia en iyi sistem bu
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
parçalarının çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.Ayrıca iyzico gibi bir kampanya varken sistemi bu fiyatlara düşürmek abdullah hacigül için zor olmasa gerek
Ugrasmak istemeyen ya da toplamayı bilmeyenler için iyi bir firsat fakat palit degil de inno alirsan ve hepsinin birebir aynisini akakceden toplarsan zaten 39.000'e geliyor toplam sistem, akakceden topladiginda parcalara kartlardan, iyzico vb kampanyalardan gelen ek indirimlerle aynı fiyata geliyor.
Kötüleme amaçlı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, çok daha güzel bir indirim olabilirdi diyorum sadece
tabii ki de oda olabilir ama türkiyede eski düzen bitti yakın zamanda modart pc nin sinerji ile birlikte çıkardıgı 5070 li sistemde bir gram indirim yoktu hatta o kadar kazıktıki kendin aynı sistemi 45 e topluyordum ama bu sistemde indirim var ve tercih edilebilri toplama ile ugraşmak istemeyenler için iyi bir alternatif olmuş