BAŞLIYOR BAŞLIYOR F/P SİSTEM

650w psu yetersiz anakart dersek bir kaç sorun yorumu okumuştum onun haricinde hadi diyelimki denk gelme ama yinede 1-2 daha verip bilindik marka almak bence daha mantikli
xpg iyi markadır

2.650w psu ya 5070 takabilrisiniz bu pc den beklentiniz nedir anakart konusunda katılabilirim ama a620 çöpü yerine b650 kötü bile olsa tercih ederim

youtube a 7500f ve 5060ti 16gb cs2 test yazıp görebilrisiniz diye yorumladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat iyi

Alıntıyı görüntüle

parçalar burda ekran kartı tek başına 21-22k zaten diger parçalarla daha pahalıya toplarsınız

Ugrasmak istemeyen ya da toplamayı bilmeyenler için iyi bir firsat fakat palit degil de inno alirsan ve hepsinin birebir aynisini akakceden toplarsan zaten 39.000'e geliyor toplam sistem, akakceden topladiginda parcalara kartlardan, iyzico vb kampanyalardan gelen ek indirimlerle aynı fiyata geliyor.

Kötüleme amaçlı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, çok daha güzel bir indirim olabilirdi diyorum sadece

xpg iyi markadır

2.650w psu ya 5070 takabilrisiniz bu pc den beklentiniz nedir anakart konusunda katılabilirim ama a620 çöpü yerine b650 kötü bile olsa tercih ederim
Xpg iyi zaten ama ileride biraz ust segment 9070xt 5070ti vs takayım dese psu lazim olucak tabii ki bütçesi maksimum bu kadar olanlar icin nvdia en iyi sistem bu

parçalarının çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.Ayrıca iyzico gibi bir kampanya varken sistemi bu fiyatlara düşürmek abdullah hacigül için zor olmasa gerek

Ugrasmak istemeyen ya da toplamayı bilmeyenler için iyi bir firsat fakat palit degil de inno alirsan ve hepsinin birebir aynisini akakceden toplarsan zaten 39.000'e geliyor toplam sistem, akakceden topladiginda parcalara kartlardan, iyzico vb kampanyalardan gelen ek indirimlerle aynı fiyata geliyor.

Kötüleme amaçlı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, çok daha güzel bir indirim olabilirdi diyorum sadece
tabii ki de oda olabilir ama türkiyede eski düzen bitti yakın zamanda modart pc nin sinerji ile birlikte çıkardıgı 5070 li sistemde bir gram indirim yoktu hatta o kadar kazıktıki kendin aynı sistemi 45 e topluyordum ama bu sistemde indirim var ve tercih edilebilri toplama ile ugraşmak istemeyenler için iyi bir alternatif olmuş

Geri