Neler Yeni

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Aga gelen rakipler top oynuyomuyor bildiğin ligdeki fener topu oynuyorlar top sağda sola dolaşıp duruyor :)
Bu takımı yenemessek kendi aptalligimiz olur harbi
Türkiye de bana kalırsa ahım şahım bir oyun sergilemiyor. Defansımız güzel, Çanakkaleyi savunur gibi savunuyorlar. Onun dışında bütün maçlarda attığımız goller sadece kornerlerden.

charliechaplin

80+ Bronze
hadi bi ayten alpmandan memleketim dinleyelim be. Berlin'de mehter marşları yükselsin

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Deniz Bey
Defansın sağındaki mert ve samete çok iş düşüyor bugün iyi oynamazlarsa o bölgeden bizi dağıtırlar farka giderler bu iki defans sağlam durarsa ozaman umutluyum
ilk yarı gayet sağlam durdular ,golü de bulduk onlar yüklenirken 2 yi buluruz biz

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ya olum başlığa yarı final yazmışım kimsede uyarmıyor:kekw:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Türkiye de bana kalırsa ahım şahım bir oyun sergilemiyor. Defansımız güzel, Çanakkaleyi savunur gibi savunuyorlar. Onun dışında bütün maçlarda attığımız goller sadece kornerlerden.
Bizimkilerde aynı ama rakipten daha kötü değiliz 1-0 a yatmamamiz lazim adamlar şansa gol bulursa bedavadan beraberlik olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya olum başlığa yarı final yazmışım kimsede uyarmıyor:kekw:
Birak kalsın

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
BU SENE ALDIK ALDİK BİR DAHA SİTTİN SENE EURO FALAN ALAMAYİZ RAKİPLERİMİZ ÇOK KÖTÜ İNGİLTERE DÖNEMİNİN EN BERBAT OYNAYIŞINI OYNUYOR RAHAT FİNAL OYNARİZ İNŞALLAH
Dediğin gibi final oynarsak aşırı zor olur gibi İspanya muhtemelen. İngiltere Hollandadan rahat olacak gibi
Hadi hayırlısı

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom