BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

Aga gelen rakipler top oynuyomuyor bildiğin ligdeki fener topu oynuyorlar top sağda sola dolaşıp duruyor :)
Bu takımı yenemessek kendi aptalligimiz olur harbi
Türkiye de bana kalırsa ahım şahım bir oyun sergilemiyor. Defansımız güzel, Çanakkaleyi savunur gibi savunuyorlar. Onun dışında bütün maçlarda attığımız goller sadece kornerlerden.

hadi bi ayten alpmandan memleketim dinleyelim be. Berlin'de mehter marşları yükselsin

Defansın sağındaki mert ve samete çok iş düşüyor bugün iyi oynamazlarsa o bölgeden bizi dağıtırlar farka giderler bu iki defans sağlam durarsa ozaman umutluyum
ilk yarı gayet sağlam durdular ,golü de bulduk onlar yüklenirken 2 yi buluruz biz

Ya olum başlığa yarı final yazmışım kimsede uyarmıyor:kekw:

Türkiye de bana kalırsa ahım şahım bir oyun sergilemiyor. Defansımız güzel, Çanakkaleyi savunur gibi savunuyorlar. Onun dışında bütün maçlarda attığımız goller sadece kornerlerden.
Bizimkilerde aynı ama rakipten daha kötü değiliz 1-0 a yatmamamiz lazim adamlar şansa gol bulursa bedavadan beraberlik olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya olum başlığa yarı final yazmışım kimsede uyarmıyor:kekw:
Birak kalsın

BU SENE ALDIK ALDİK BİR DAHA SİTTİN SENE EURO FALAN ALAMAYİZ RAKİPLERİMİZ ÇOK KÖTÜ İNGİLTERE DÖNEMİNİN EN BERBAT OYNAYIŞINI OYNUYOR RAHAT FİNAL OYNARİZ İNŞALLAH
Dediğin gibi final oynarsak aşırı zor olur gibi İspanya muhtemelen. İngiltere Hollandadan rahat olacak gibi
Hadi hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,693
Üyeler
187,230
Son üye
ahmethberber
Geri