- Bütçe
- 30000
3050 nin w değeri düşük tam gücünü 90w da kullanıyorAlıntıyı görüntüleekrani kaliteli bataryası uzun giden aynı zamanda oyun da oynatacak laptop önerebilir misiniz 30 a kadar çıkarım.90hz oled 2.8k rtx3050 50w nasıl alınır mı sizce veya başka ne önerirsiniz ana kilit noktam batarya
Güzel ama pili kötüymüş bunun yani oyun laptopları kadar anca gidiyormuş öyle duymuştum.Alıntıyı görüntüleekrani kaliteli bataryası uzun giden aynı zamanda oyun da oynatacak laptop önerebilir misiniz 30 a kadar çıkarım.90hz oled 2.8k rtx3050 50w nasıl alınır mı sizce veya başka ne önerirsiniz ana kilit noktam batarya
Hocam önceliğim batarya ve ekran kalitesi oyunları da ortalama oynarsa yeter3050 nin w değeri düşük tam gücünü 90w da kullanıyor
İ7 lisine 7-8 saat demiştiler videodaGüzel ama pili kötüymüş bunun yani oyun laptopları kadar anca gidiyormuş öyle duymuştum.
30K yı biraz geçer ama ROG Zephyrus G14 serisine bak derim.
HP Victusa da 7 saat pil diyorlar, alakası yok tabiHocam önceliğim batarya ve ekran kalitesi oyunları da ortalama oynarsa yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ7 lisine 7-8 saat demiştiler videoda
Tek şarjla 12.5 saate kadar video oynatma süresi sunuyormuş;Alıntıyı görüntüleekrani kaliteli bataryası uzun giden aynı zamanda oyun da oynatacak laptop önerebilir misiniz 30 a kadar çıkarım.90hz oled 2.8k rtx3050 50w nasıl alınır mı sizce veya başka ne önerirsiniz ana kilit noktam batarya
Hocam oyun da oynuyorum o yüzden harici gpu lu düşünüyorum maci o yüzden eledimBütçene uyan bir macbook bakabilirsin bence. Sadece batarya önemli ise.Ya da dahili gpu laptop alabilirsin.