Honor 200 pro ile honor magic 7 lite arasında batarya günlük kullanımda ne kadar saat farkı oluyor bilginiz var mı? İnternette göremedim.Bütçe içinde bu model iyidir.
QHD ekrandan dolayı pili daha az gidebilir ancak yüksek kalite sunar. Hem kapasite hem de şarj değeri iyi.POCO F7 Pro - Xiaomi Türkiye
POCO F7 Pro: Amiral gemisi Snapdragon® 8 Gen 3, Üstün performans ve benzersiz güç verimliliği, 6000 mAh (typ) devasa bataryawww.mi.com
Bu model de şu an iyi fiyatında.![]()
realme GT6 (RMX3851) 16+512 Keskin Yeşil - Fiyatı, Yorumları
realme GT6 (RMX3851) 16+512 Keskin Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Farklı kriterler de varsa ona göre karar verilebilir. HyperOS, MIUI'a göre fazla fark etmediğinden Xiaomi arayüzü istenmiyorsa memnun etmeyebilir. Honor ve Realme bu konuda daha başarılı.
Honor 200 pro ile honor magic 7 lite arasında batarya günlük kullanımda ne kadar saat farkı oluyor bilginiz var mı? İnternette göremedim.
Pronun siyah rengi kalmamış. Mecbur 7 lite alacağım. Desteğin için teşekkür ederim.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Batarya dışında da farkları bulunduğundan 200 Pro daha mantıklı tabii bütçe dahilinde.
Magic 7 Lite iyidir, alabilirsinizMerhaba
Honor magic 7 lite almayi düşünüyorum 6600 mah bataryası oldugu için. Farklı bir önerisi olan var mı ? Akşam sipariş geçeceğim cok vaktim yok.
Teşekkürler.