Neler Yeni

Batman arkham knight hakkında

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
Oyunu yaklaşık 37 saat oynamışım ilk başta gerçekten iyiydi combat olsun hikaye olsun sonra scarecrow u teslim ettikten sonra çoğu görevi tamamladım ama oyun artık sıkmaya başlamıştı sırf dandirik bir ara sahne
görücem diye daha devam edemezdim bir oyunun gerçek sonunu görmek için niye oyunu full bitirmek gerekir ki?yan görevler zaten kötü ve kendin keşfetmen gerekiyor hep tekrar ediyor ona rağmen çok iyi 10 üzerinden 8 bence ama bu 8 se city 12
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz ne düşünüyorsunuz?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Oyunu yaklaşık 37 saat oynamışım ilk başta gerçekten iyiydi combat olsun hikaye olsun sonra scarecrow u teslim ettikten sonra çoğu görevi tamamladım ama oyun artık sıkmaya başlamıştı sırf dandirik bir ara sahne
görücem diye daha devam edemezdim bir oyunun gerçek sonunu görmek için niye oyunu full bitirmek gerekir ki?yan görevler zaten kötü ve kendin keşfetmen gerekiyor hep tekrar ediyor ona rağmen çok iyi 10 üzerinden 8 bence ama bu 8 se city 12
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz ne düşünüyorsunuz?
dost kayaoglunun incelemesini izle orda da seninkine benzer sorunu belirtmis

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
katılıyorum , bence oyun güzel ama boss fight , harita tasarımı gibi konularda oldukça berbat . Dlc'lerde o kadar iyi değil

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Eren
Bende bugün aldım oyunu deneyeceğim bi ara sizin düşünceleriniz nedir oyun hakkında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye
MJolnir38