Ben battlecruiser alacağım kendi sistemim için hava akılıda alanıda çok büyük ve iyi istediği kadar radyatörüde takBu iki kasadan hangisi daha iyidir ve neden?
Not:Radyatör desteğine bakmadan da yorumlayabilir misiniz?
Teşekkür ederim![]()
Battlecruiser'a aşığım.Bu iki kasadan hangisi daha iyidir ve neden?
Not:Radyatör desteğine bakmadan da yorumlayabilir misiniz?
Teşekkür ederim![]()
Battlecruiser kaç derece çalıştırıyor parçaları ?Hava akısı bakımından H500 daha iyi. Ama ben olsam Battlecruiser alirım. Arada 2 3 derece falan fark olacak ve radyatör destegi azımsanacak bir fsrk değil.
Radyatör desteğine bakmazsak H500 hava akışı olarak iyi. Ama yinede Battlecrusier tavsiye ederim.
240mm de sorun yaşatır mı H500?Eğer radyatör önemli değilse h500 al. Çok daha iyi soğutuyor.
Post automatically merged:
Battlecruiser kaç derece çalıştırıyor parçaları ?
Yaşatmaz.240mm de sorun yaşatır mı H500?
Tam hatırlamiyorum ama olsun olsun 5 derece fark olsun. Zaten bu kasaları alacak biri üst duzey bir soğutma kullansın bir zahmetEğer radyatör önemli değilse h500 al. Çok daha iyi soğutuyor.
Post automatically merged:
Battlecruiser kaç derece çalıştırıyor parçaları ?
Üste takarsan sorun olmaz240mm de sorun yaşatır mı H500?
Ben Cooler Master'ın kasalarını ve tasarımlarını hoş buluyorum, MasterCase H500 ARGB seçebilirdim, ama 360 mm radyatör desteğinden dolayı Battlecruiser da seçebilirdim.@crazyreign hocam sizin düşünceniz nedir?