Neler Yeni

Battlefield 1 hala oynanıyormu?

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Bf1 hala oyuncuya sahipmi steam charta var gözüküyor ama girip bakmadığım için bilemiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
Satıldığına göre oynayan da vardır. Ben de aldım ama daha bakmadım.

Bünyamina

80+ Platinum
Oynanmaz mı ? Şuan oyundayım mesela. Kitlesi çok olmasa da devamlı oyuncu var.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Bf1 hala oyuncuya sahipmi steam charta var gözüküyor ama girip bakmadığım için bilemiyorum
Hâlâ aktif olarak oynuyorum, aktif oyuncusu var. Battlefield 4 bile en son çıkan bf2042'den fazla oynanıyor. Bf1'in oyuncusu onun bilmem kaç katı. +300 saatim var. Evet hile var ama çok fazla klan var ve olanların birden çok sunucuları oluyor. O sunucularda oynayarak hilelerden uzaklaşabilirsin. Profilinde durumda birkaç gün önceki bir örneği de var. Hile sunucuya giremedi bile. İnsanlar neden P2W bf5 oynuyor bilmiyorum. Bf1 daha gerçekçi bir savaş hissi veriyor, bf5 daha arcade. Bu yüzden bf5'in oyuncusu bi tık daha fazla oluyor bazen ama Bf1'deki gibi kalıcı klan sunucuları açılamıyor. DICE bunu kaldırır o yüzden çok fazla hile ile karşılaşıyorsun. P2W de olunca oyun bence çöp oluyor.

Dušan Tadić

80+ Silver
Bazen istediğin oyun modunda sunucu bulmakta zorlanıyorsun ama genelde sıkıntı çıkarmaz.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
uçak sürme olayı varmıydı bf1 içinde
Evet. 4 ana uçak türü var hepsinin içinde farklı teçhizata sahip çeşitleri de var. Normal uçak dışında özel vasıtalar arasından Behemot Zeplin var. Birkaç haritaya özel küçük zeplin de bulunmakta onun da kendi içinde 2 çeşidi var.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Bazen istediğin oyun modunda sunucu bulmakta zorlanıyorsun ama genelde sıkıntı çıkarmaz.
+300 saat oynadım. Birkaç hafta önce favori sunucularımdan biri CEPHE HATTI geçmiş ilk defa oynadım. Daha önce görüyordum ama oynamamıştım. Güzel bir oyun moduymuş. Yanlış hatırlamıyorsam 6 oyun modu var:
Cephe Hattı
Operasyon
Operasyon Harekatı
Fetih
Akın
Ölüm Maçı

Benim favorim operasyon modları savaş hissini çok iyi yaşatıyor. Sürekli özel vasıtalar falan da gelince arkada Dombra ile Osmanlı savunmak mük oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk sunucular o kadar dolu ki girmeyi bekliyorum özellikle süveyş kanalı
10 kişi sıra bekliyormuş gibi görünen sunucular olsa bile bugta oluyor bazen direk giriyor.

Dušan Tadić

80+ Silver
+300 saat oynadım. Birkaç hafta önce favori sunucularımdan biri CEPHE HATTI geçmiş ilk defa oynadım. Daha önce görüyordum ama oynamamıştım. Güzel bir oyun moduymuş. Yanlış hatırlamıyorsam 6 oyun modu var:
Cephe Hattı
Operasyon
Operasyon Harekatı
Fetih
Akın
Ölüm Maçı

Benim favorim operasyon modları savaş hissini çok iyi yaşatıyor. Sürekli özel vasıtalar falan da gelince arkada Dombra ile Osmanlı savunmak mük oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 kişi sıra bekliyormuş gibi görünen sunucular olsa bile bugta oluyor bazen direk giriyor.
Sadece Fetih oynuyordum ben.
60 saate yaklaşınca da sıkıldım, sildim oyunu.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,463
Üyeler
165,998
Son üye
Babapirolardanbirisi
Top Bottom