Neler Yeni

Battlefield 1 hata ve oyunu kapadıktan sonra bilgisayarın reset atması

Aksibebe

80+
Son bir haftadır ben de aynı sorunu yaşıyorum. Aylardır sorunsuz bir şekilde çalışan BF1 son bir haftadır oyundan çıkarken PC'yi resetliyor. Oyun esnasında hiçbir problem yokken oyundan çıkmak istediğimde PC sanki elektrikler gitmiş gibi güç kesiyor ve otomatik yeniden başlatıyor kendini. Olay görüntüleyicinde Kernel-Power 41 (63) olarak bir sistem olayı kaydediyor. Son bir haftada hem eski sürüm hem de yeni sürüm ekran kartı sürücüsü ile aynı sorunu yaşadım ve başka bir oyunda şuan için herhangi bir problemle karşılaşmıyorum. Soruna katkısı olabilecek varsa sevinirim.

Yok reis olmadı 5 aralık 2024 sürücüsünü kurdum sorun hala aynı. Crash hatası BF1 kısayoluna tıklayıp degıl de epic launcherden girince vermiyor ama oyunu kapattıgımda reset atma olayı hala çözülmüş değil. Ne yapalım günde bir kere girip çıkacaz bir defa reset atmadan da pc bozulmaz herhalde
Evet maalesef bende de yine reset atmaya başladı eski sürücüyü yükleyince birkaç kez denedim resetlememişti fakat sonra yine aynı sorun devam etmeye başladı. Yahu kaç yıllık oyun hala stabil bir çalışma sistemi yok yazıklar olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Göktuğ
Evet maalesef bende de yine reset atmaya başladı eski sürücüyü yükleyince birkaç kez denedim resetlememişti fakat sonra yine aynı sorun devam etmeye başladı. Yahu kaç yıllık oyun hala stabil bir çalışma sistemi yok yazıklar olsun.
epic gamesten kaynaklanan bir sorun.

Adige.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer D
Sorun çözüldü mü aynı sorun 1 haftadır bende de mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu Steam üzerinden oynuyorum

Son düzenleme:

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Murathan Çoban
epic gamesten kaynaklanan bir sorun.
Epicle alakası yok sorunun arkadaşlar direkt EA ile alakası var sanırım. Steam üzerinden oynuyorum ve oyundan çıkınca restart atıyor. Çözüm bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun çözüldü mü aynı sorun 1 haftadır bende de mevcut
Oyunu Steam üzerinden oynuyorum
Dün girdim ve çıkınca restart atıyordu. Diğer arkadaşlarında dediği gibi bir anda güç kesiliyor ve tekrar açılıyor. Hala devam ediyor maalesef..

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Koray ercan
Hayır çözülmedi devam ediyor. Aynen sorun EA de dün Epic e güncelleme geldi sorun Epicte olsaydı çözülürdü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Göktuğ
Arkadaşlar Ctrl+Alt+Delete yapıp işlemler kısmından ea ile alakalı herşeyi görevi sonlandır yaptığınızda oyun da kendiliğinden kapandığını göreceksiniz bu şekilde pc restart atmıyor.

GPiro

80+ Platinum
Bu oyun çok garip bi kere bi sorunları karşılaştım açamadım sırf pc yi sıfırladım

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Koray ercan
Arkadaşlar Ctrl+Alt+Delete yapıp işlemler kısmından ea ile alakalı herşeyi görevi sonlandır yaptığınızda oyun da kendiliğinden kapandığını göreceksiniz bu şekilde pc restart atmıyor.
Evet oldu teşekkürler ama sadece EA yazanları kapatın zaten BF1 de kapanacak direkt BF1 i kapatırsanız yine reset atıyor

Arkadaşlar nihayet bir EA temsilcisiyle görüşme fırsatım oldu. Bugün itibariyle sorunu gidermek için çalışmaya başlayacaklarını söylediler EA Anti Cheat takımından birisiyle görüştüm takım sabah geldiğinde bu sorunu konuşup çözüm üreteceklerini söylediler, umarım en kısa zamanda çözerler.

Ayrıca ben bir konu açtım geçici bir çözüm için bende işe yaradı siz de faydalanın diye buraya o konunun linkini paylaşıyorum. Umarım EA sorunu çözer ve eskisi gibi sorunsuz devam ederiz.

Konu Link: https://forum.donanimarsivi.com/kon...cokme-reset-atma-sorunu-cozum-nvidia.1092242/

Arkadaşlar EA Games Anti Cheat Team yetkilileriyle yaptığım görüşme sonucunda bugün bu sorunu halledeceklerini söylemişlerdi dedikleri gibi de çözmüşler.

Test etmek için Güç planlarını tekrar Yüksek performansa çektim, Nvidia ayarlarından da Yüksek Performans'a aldım. Yalnız oyunun kurulu olduğu yerdeki ("C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield V\EAAntiCheat\EAAntiCheat.Installer.exe") EAAntiCheat.Installer dosyasına girip Battlefield 5 için update yaptıktan sonra yaklaşık 1 saat test ettim ve sorun ortadan kalkmış görünüyor.

Bazılarında arkadaşalarda update işlemine bile gerek kalmadan direk çözülmüş görünüyor fakat ben yine de yukarıdaki şekilde yaptım.

Herkese keyifli oyunlar dilerim :love:

Bu arada YouTube kanalımı takip etmek isterseniz beraber de oynayıp video çekebiliriz. YT: ViperMarksman.

Top Bottom