1 aylık EA play al 40 TL. EA oyunlarına %10 indirim eklenecek. Bf1, bf4, jedi fallen Order beşer TL oluyor. 75tl kârArkadaşlar ileride bilgisayarım falan olursa şimdiden oyun alıyım dedim Steam den başka indirimli yer varmı bf1 almayı düşünüyorum
Ea playArkadaşlar ileride bilgisayarım falan olursa şimdiden oyun alıyım dedim Steam den başka indirimli yer varmı bf1 almayı düşünüyorum
Ama direk bf1 alsan sonuna kadar değer. +140 saat oynadım hiç sıkılmadığım tek oyun olabilir.Arkadaşlar ileride bilgisayarım falan olursa şimdiden oyun alıyım dedim Steam den başka indirimli yer varmı bf1 almayı düşünüyorum
1 aylık EA play al 40 TL. EA oyunlarına %10 indirim eklenecek. Bf1, bf4, jedi fallen Order beşer TL oluyor. 75tl kâr
EA playi steamden alıcam değilmi ordan aldığım oyunlar kalıcı oluyormu pekiEa play
evet.EA playi steamden alıcam değilmi ordan aldığım oyunlar kalıcı oluyormu peki
Battlefield 1'in 5 TL olması her zaman geçerli değil mi. Şuan için değil yani. Eğer her zaman 5 TL ise EA playda çok iyiymiş.1 aylık EA play al 40 TL. EA oyunlarına %10 indirim eklenecek. Bf1, bf4, jedi fallen Order beşer TL oluyor. 75tl kâr
EA Play'deki oyunlar kalıcı değil fakat. %10 ek indirim ekleniyor o şekilde alırsan kalıcı. Hesap Detayları> Aboneliklerden iptal etmeyi unutma her ay para keser yoksaEA playi steamden alıcam değilmi ordan aldığım oyunlar kalıcı oluyormu peki
Bf5'te indirim bitti. 50TL'di EA Play ile bedava mı oluyor yoksa ya? 500'den 50'ye %90 indirim ek olarak da %10 %100???Battlefield 1'in 5 TL olması her zaman geçerli değil mi. Şuan için değil yani. Eğer her zaman 5 TL ise EA playda çok iyiymiş.
Hocam bf1 süresiz duruyor kütüphanemde değil mi?EA Play'deki oyunlar kalıcı değil fakat. %10 ek indirim ekleniyor o şekilde alırsan kalıcı. Hesap Detayları> Aboneliklerden iptal etmeyi unutma her ay para keser yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bf5'te indirim bitti. 50TL'di EA Play ile bedava mı oluyor yoksa ya? 500'den 50'ye %90 indirim ek olarak da %10 %100???
Yanlış anladın galiba bilmediğimden soruyorumEA Play'deki oyunlar kalıcı değil fakat. %10 ek indirim ekleniyor o şekilde alırsan kalıcı. Hesap Detayları> Aboneliklerden iptal etmeyi unutma her ay para keser yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bf5'te indirim bitti. 50TL'di EA Play ile bedava mı oluyor yoksa ya? 500'den 50'ye %90 indirim ek olarak da %10 %100???
online mı eğlenceli yoksa storysi de iyi mi?Ama direk bf1 alsan sonuna kadar değer. +140 saat oynadım hiç sıkılmadığım tek oyun olabilir.
EvetHocam bf1 süresiz duruyor kütüphanemde değil mi?
Hikayesi de güzel 2 defa bitirdim. Özellikle Gelibolu ve Arap kısmı çok iyiydi bence ama maalesef birinde Arap birinde de Avustralyalı olarak oynuyoruz. Gerçekte yaşamış kişilerin hayatını oynuyoruz. 1.dünya savaşı filmi gibi ara sahneler var. Online olarak da hiç sıkılmadan oynarsın. Sadece başta biraz silah az olabiliyor ama sonradan çok zevkli.online mı eğlenceli yoksa storysi de iyi mi?