Ö.F.Ö
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 1,513

6 tl ver kökten senin olsunGamepass ile ücretsiz zaten

6 tl ver kökten senin olsunGamepass ile ücretsiz zaten
Ea playim yok6 TL ver kökten senin olsun
Ve mesela birdahaki ay ea play yenilemem gerekiyormu oyun için bu soruların cevabı varsa ben de EA play alacağımdabaşka hangi oyunlarda fiyat düşüyor ona göre ea play alacağım
hayır kanka ea üyelik alıyorsun 1 aylık sonra 5 liraya oyuna kalıcı sahip oluyorsunVe mesela birdahaki ay ea play yenilemem gerekiyormu oyun için bu soruların cevabı varsa ben de EA play alacağımda
Tekrar EA play üyeliğine devam etmeme gerek yok yani çok iyi.hayır kanka ea üyelik alıyorsun 1 aylık sonra 5 liraya oyuna kalıcı sahip oluyorsun
1 ay aldıktan sonra aboneliklerden iptal et diğer ay otomatik ea play alırTekrar EA play üyeliğine devam etmeme gerek yok yani çok iyi.
Ea playin ne avantajı var ve aylık ne kadar dostum1 ay aldıktan sonra aboneliklerden iptal et diğer ay otomatik ea play alır
40 tl ea oyunlarını oynuyorsunEa playin ne avantajı var ve aylık ne kadar dostum

Hocam bence kesinlikle alın. Star Wars oyunlarından da düşüyor 2 tane falan ve Titanfall 2 düşüyor. Çıkan en ucuz oyun 1200₺ den çıkarken bu fırsatı kaçırmamak gerekiyor.başka hangi oyunlarda fiyat düşüyor ona göre ea play alacağım