Tilsch
80+ Bronze
O fiyatlar da güzel.Uzun saatler oynarım ya da hakkını veririm derseniz niye alınmasın?Steamde 33 er lira alınır mı ucuz gibi baya
O fiyatlar da güzel.Uzun saatler oynarım ya da hakkını veririm derseniz niye alınmasın?Steamde 33 er lira alınır mı ucuz gibi baya
İşte bf serisine uzağımO fiyatlar da güzel.Uzun saatler oynarım ya da hakkını veririm derseniz niye alınmasın?
Ben de deneyeyim dedim üyelk aldım onun için.Yani oynanır ama çok da hastası değilim ben.Ne tarz oyunlar oynadığınıza bağlı.Şans verilebilir.BF4 ü oynadım ben.İşte bf serisine uzağım
Peki 1 ile mi 4 ile mi deneyeyim şansımıBen de deneyeyim dedim üyelk aldım onun için.Yani oynanır ama çok da hastası değilim ben.Ne tarz oyunlar oynadığınıza bağlı.Şans verilebilir.BF4 ü oynadım ben.
Sadece 4 ü mü oynadınız ikisini de oynayan biri yazarsa sevinirimBen de deneyeyim dedim üyelk aldım onun için.Yani oynanır ama çok da hastası değilim ben.Ne tarz oyunlar oynadığınıza bağlı.Şans verilebilir.BF4 ü oynadım ben.
Bendede var alayim o zmanEa play vardı öyle indirim ile aldım
çökkkkArkadaşlar 1 ve 4 aldım ikisini 11tlye ea play ile yüzde 98 indirimle
YAPIŞTIRIN
Sadece 4 ü oynadım ama 1 için iyi diyorlar.4 ün hikaye modunu oynarken yüzme sahnesi var ne yaptıysam geçemedim orayı.Orada oyun bozuldu.Onlin ında da çok oynayan yok bu arada onu söyleyeyim.Peki 1 ile mi 4 ile mi deneyeyim şansımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece 4 ü mü oynadınız ikisini de oynayan biri yazarsa sevinirim
Bf 1 i 33 4 u de 33 tl gibi bi paraya almistim bu beni üzdüArkadaşlar 1 ve 4 aldım ikisini 11tlye ea play ile yüzde 98 indirimle
YAPIŞTIRIN
Steamde mi hocam nereden alıyoruzKalıcı diye biliyorum. %88 indirimde şu an iki oyun da. EA Play sahibi olunca %98 oluyor.