Evetsteam üzerinden 40 liralık bir ea play almalıyız ki bu indirim aktif olsun bu şekilde değil mi
Evetsteam üzerinden 40 liralık bir ea play almalıyız ki bu indirim aktif olsun bu şekilde değil mi
Aynen öyle.Bir sürü oyun alacaksanız hesaplayın isterseniz daha uyguna gelirse o şekilde yapabilirsiniz.Mesela BF1 33tl civarı şu an,ama EA play varsa 6tl oluyor.Böyle 2-3 oyun ya da daha fazla alacaksanız karda olursunuz.Hem sizde olmayan diğer oyunları da 1 ay denersiniz.Ben unbound oynadım mesela.steam üzerinden 40 liralık bir ea play almalıyız ki bu indirim aktif olsun bu şekilde değil mi
Ben sıfırdan çok oyun alacağım mantıklı geldiAynen öyle.Bir sürü oyun alacaksanız hesaplayın isterseniz daha uyguna gelirse o şekilde yapabilirsiniz.Mesela BF1 33tl civarı şu an,ama EA play varsa 6tl oluyor.Böyle 2-3 oyun ya da daha fazla alacaksanız karda olursunuz.Hem sizde olmayan diğer oyunları da 1 ay denersiniz.Ben unbound oynadım mesela.
Steam üzerinden EA play üyeliği satın alıyorsunuz bir aylık.Ea özel ne demek ea ya üye olup mu yoksa ücretli ea üyeliği mi
Steam değil sanırım steamsa yapısıyomArkadaşlar 1 ve 4 aldım ikisini 11tlye ea play ile yüzde 98 indirimle
YAPIŞTIRIN
Daha sonra üyelik bitince sıkıntı olmuyor değil miSteam üzerinden EA play üyeliği satın alıyorsunuz bir aylık.
Alacağınız oyunlar EA in ise daha uyguna getirirsiniz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben sıfırdan çok oyun alacağım mantıklı geldi
Üyelik bitmeden üyeliği sonlandırırsınız yoksa sabit fiyattan almaya devam ediyor sanırım.Ben steam bakiyemden aldığım için emin değilim.Daha sonra üyelik bitince sıkıntı olmuyor değil mi
steam.Steam değil sanırım steamsa yapısıyom
Onu demedim mesela üyelik bitirdik indirimle verdiler diye oyunu farkını isteme yada erişimi kısıtlama felan olmaz değil miAlacağınız oyunlar EA in ise daha uyguna getirirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üyelik bitmeden üyeliği sonlandırırsınız yoksa sabit fiyattan almaya devam ediyor sanırım.Ben steam bakiyemden aldığım için emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steam.
Hayır aldığınızda sizin kütüphanenizde kalıyor.Siz yaşadığınız sürece istediğiniz zamanda oynayabilirsiniz.Onu demedim mesela üyelik bitirdik indirimle verdiler diye oyunu farkını isteme yada erişimi kısıtlama felan olmaz değil mi
Tamamdır teşekkürlerHayır aldığınızda sizin kütüphanenizde kalıyor.Siz yaşadığınız sürece istediğiniz zamanda oynayabilirsiniz.
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler