güvenilir site linkini atabilirseniz indirip deneyeceğim stok fan kullanıyorum sıcaklık durumu olabilir dediğiniz gibiYeniden başlatma yüksek sıcaklıktan olabilir. İşlemcinin rahatlaması için arka planda çalışan şeyleri kapat. MSI afterburner açarak oyun içindeki kullanımları takip etmelisin.
bu arada ben çok şey denedim msi afterburner da bf 2042 açamadım anlamadım bi onda yapıyor sadeceYeniden başlatma yüksek sıcaklıktan olabilir. İşlemcinin rahatlaması için arka planda çalışan şeyleri kapat. MSI afterburner açarak oyun içindeki kullanımları takip etmelisin.
psu 550wyeniden başlatma ramden veya psu dan olabilir. memtest yapın. güç kaynağınızı kontrol edin.
sadece battlefield 2042de olduyeniden başlatma ramden veya psu dan olabilir. memtest yapın. güç kaynağınızı kontrol edin.
sanki psu gibi duruyor. başka bir psuda test etmekte yarar var.psu 550w
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece battlefield 2042de oldu
sadece battlefield oyununda oluyor ağır olan oyunlarda günde 8 10 saat full oynuyorum şuanlık bir şey olmadı battlefield çok ağır bir oyun sanırım bence işlemciden dolayı böyle oldu işlemcim hiç %100 aşağısına inmedisanki psu gibi duruyor. başka bir psuda test etmekte yarar var.
İşte işlemcin %100 kullandığı için çektiği watt en yükseğe çıkıyor. Bu yüzden sıcaklık da en yükseğe çıkıyor. Sıcaklık sebepli zarar görmemesi için bilgisayar yeniden başlat yapıyor.sadece battlefield oyununda oluyor ağır olan oyunlarda günde 8 10 saat full oynuyorum şuanlık bir şey olmadı battlefield çok ağır bir oyun sanırım bence işlemciden dolayı böyle oldu işlemcim hiç %100 aşağısına inmedi
test yaptım oyunun menüsünde direkt 80 dereceye çıkıyor oyunun içinde 90 dereceyi gördü sıvı soğutma almalıyım sanırımİşte işlemcin %100 kullandığı için çektiği watt en yükseğe çıkıyor. Bu yüzden sıcaklık da en yükseğe çıkıyor. Sıcaklık sebepli zarar görmemesi için bilgisayar yeniden başlat yapıyor.
Sıvı soğutmaya gerek yok. O işlemciye 1000 TL'lik hava soğutma bile fazla. BF oyunları normal oyunlara göre işlemciye daha fazla yük bindiriyor. Grafik ayarlarını ekran kartına yük bindirecek şekilde ayarlamanı öneririm. DLSS açmak FPS yükseltir ama işlemciye binen yükü yükseltir.test yaptım oyunun menüsünde direkt 80 dereceye çıkıyor oyunun içinde 90 dereceyi gördü sıvı soğutma almalıyım sanırım
Kule tipi soğutucu alman gerekiyor.test yaptım oyunun menüsünde direkt 80 dereceye çıkıyor oyunun içinde 90 dereceyi gördü sıvı soğutma almalıyım sanırım