Battlefield 2042 Takılma,donma,CPU %100 kullanım sorunu

Bende de aynı mevzu var.5600x 6800xt işlemci 100 ekran kartı 80 90 aradı ultra grafikler 100 140 arası gidip geliyor.Daha önce de işlemciyi çok kullanıyordu ama 60 70 lerde kullanıyordu.

Bf 2042 hiç bf gibi hissettirmiyor. Serverlar bot dolu

Bende de aynı mevzu var.5600x 6800xt işlemci 100 ekran kartı 80 90 aradı ultra grafikler 100 140 arası gidip geliyor.Daha önce de işlemciyi çok kullanıyordu ama 60 70 lerde kullanıyordu.
Valla ben anlamadım ya sabah bilgisayarı kıracaktım sildim. Bf 5 i yükledim miss gibiymiş oda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bf 2042 hiç bf gibi hissettirmiyor. Serverlar bot dolu
Doğru bu arada tankın felan hiç hissiyatı yok

2 3 ay önce hem ultra hem high grafiklerde rahat oynadığım oyunu şimdi donmaktan oynayamıyorum %100 işlemci kullanıyo sebebi nedir acaba ?
Sistem: ryzen 5 5600x - rx 6650 xt
oyun bozuk çözümü bu videoyu yapman lazım büyük ihtimalle sorun çözülecektir

oyun bozuk çözümü bu videoyu yapman lazım büyük ihtimalle sorun çözülecektir
Eyvallah birgün tekrardan yüklersem çözümünü forumda olduğunu hatırlarım tekrar saolasın.

AMD son driverda muhtemelen FSR3 gibi ayarları açtıysanız onlar etkiliyordur profil modunu standart seçin direkt.

2 3 ay önce hem ultra hem high grafiklerde rahat oynadığım oyunu şimdi donmaktan oynayamıyorum %100 işlemci kullanıyo sebebi nedir acaba ?
Sistem: ryzen 5 5600x - rx 6650 xt
Aynı sorun bende de var kartım 6900xt, çözüm amd radeon pro 2023Q4 driver kurmak

Aynı sorun bende de var kartım 6900xt, çözüm amd radeon pro 2023Q4 driver kurmak
Ayrıca oyun dosyalarının bütünlüğünü de doğrulayın

AMD son driverda muhtemelen FSR3 gibi ayarları açtıysanız onlar etkiliyordur profil modunu standart seçin direkt.
Teşekkür ederim bakarım.

Ayrıca oyun dosyalarının bütünlüğünü de doğrulayın
Epic gamesden ya da ea fc den dosya bütünlüklerini nasıl doğrulayabilirim bilginiz var mı ?

Teşekkür ederim bakarım.

Epic gamesden ya da ea fc den dosya bütünlüklerini nasıl doğrulayabilirim bilginiz var mı ?

To verify game files on the Epic Game Launcher:
  1. Open the Epic Games Launcher.
  2. Find the game in your Epic Games Library.
  3. Click the three dots on the right side of the game line.
  4. Select Manage.
  5. Click the Verify button.
  6. Wait for validation to complete. It may take a while to verify all your files.

Böyle bir rehber buldum

amd ekran kartı pişmanlıktır adlı çalışma

amd ekran kartı pişmanlıktır adlı çalışma
Sanki karttan ziyade oyunda bi sıkıntı var gibi çünkü bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

To verify game files on the Epic Game Launcher:
  1. Open the Epic Games Launcher.
  2. Find the game in your Epic Games Library.
  3. Click the three dots on the right side of the game line.
  4. Select Manage.
  5. Click the Verify button.
  6. Wait for validation to complete. It may take a while to verify all your files.

Böyle bir rehber buldum
Tamamdır çok saolun.

“Improvement to excessive stutter while playing various games, including Battlefield™ 2042, Destiny 2, Overwatch 2, Monster Hunter: World, PUBG: BATTLEGROUNDS and STAR WARS™ Battlefront™ II.”

AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1​

Yeni driver çıkmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,693
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo
Geri