battlefield 4 Oyundan Atıyor ORİGİN

Reaksiyon skoru
7
Oyunun hikaye moduna girdiğimde bi 30-40dk kadar oynadım sonra asansör düğmesine bastığımda dondu ve oyundan attı tekrar girdiğimde bu sefer online odalara giriyim dedim ama yüklenirken direkt attı tekrar denediğimdede atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Oyunun hikaye moduna girdiğimde bi 30-40dk kadar oynadım sonra asansör düğmesine bastığımda dondu ve oyundan attı tekrar girdiğimde bu sefer online odalara giriyim dedim ama yüklenirken direkt attı tekrar denediğimdede atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Oyundayken ekran kartı ısısını söyleyebilirmisin

Oyundan,originden her yerden çık.Oturumları kapat.Sonra verdiğim linkten punkbusteri kur gir oyuna.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyundan,originden her yerden çık.Oturumları kapat.Sonra verdiğim linkten punkbusteri kur gir oyuna.

Eğer olmazsa ilk önce uninstall yap punk busteri.Sonra kur ve gir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer olmazsa ilk önce uninstall yap punk busteri.Sonra kur ve gir.
Söylediğiniz programı indirdim Battlefiled 4'ü ekledim oyunun dosya konumunu falan seçtim oyuna girdim online girince yükleme ekranında oyundan atıyor. Hikaye moduna giricektim ondada konuşmadan sonra ekran gelmiyor önceden geliyordu

Oyundayken ekran kartı ısısını söyleyebilirmisin
45-50 derece arası menüde ama oyuna giremedim

Geri