BATTLEFİELD 5 Alınır mı?

bugra34

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba sizce Battlefield 5 Alınır mı? hem 2. Dünya savaşı temasını hemde çok oyunculu mod grafik ses efekti gibi şeylere seven biri olarak Battlefield 5 nasıl hikaye çok oyunculu grafik atmosfer hissi olarak sizce 500 TL degermi epic gameste şuanda 500 TL de

1766594302056.webp

Öldü ölecek bir oyun Online tarafta. Bence alınmaz, 500 TL'ye hele hiç alınmaz. Steamde 2-3 dolara satıyorlar oyunu indirim dönemlerinde

muhtemelen multiplayer sunucuları boştur. hikaye tarafında bir şey diyemeyeceğim oyuna sahibim ama oynamadım. almaman daha iyi olacaktır.

bugra ben sana orjinal kod veriyim para verme dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özelden attım orjinal kodu dostum iyi oyunlar

Merhaba sizce Battlefield 5 Alınır mı? hem 2. Dünya savaşı temasını hemde çok oyunculu mod grafik ses efekti gibi şeylere seven biri olarak Battlefield 5 nasıl hikaye çok oyunculu grafik atmosfer hissi olarak sizce 500 TL degermi epic gameste şuanda 500 TL de
ASla 500 tl etmez

beleşe gelmişti bu oyun inan 5 kuruş etmez kardom bf1 bin basar o derece. online da kardom sunucuları leş 1-2 tane dolu onunda bot olduğunu çakıyon direkt zaten bf1 e bak bide kardom adamlar base de iken gemiyle uçarak seni öldürüyorlar yüzeyim diyorsun adam bombardıman uçağı ile denize kamikaze yapıp seni öldürüyor tanka giriyorsun ölmen ile girmen arasında zaman geçmiyor kardom bi yere pusayım diyorsun kardom alalade biri sanki gabar dağında pekeke ile harp etmiş gibi 10km öteden tek atıyor kardom hatta bazen girmeyeyim izleyici olayım diyorsun herkes öldüğü için kamera değişirken bug a girip oyun kapanıyor yine the end oluyor kardom bf1 candır

bf1 al çok daha iyi hocam

Geri