Battlefield 5 almaya değer mi?

Adem Türk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
686
Ekran Alıntısı.PNG

Sevdiğim tür, ama fiyatı uçuk indirim güzel fakat yine bi oyun için fazla olduğunu düşünüyorum daha yüksek indirim gelir mi veya kaçırmamam gereken bir fiyat mı?

+

1afasd.PNG

bu daha da büyük bir fırsat gibi ama 5 varken 1 online modu oynamam 4 de eskide kaldır artık diye düşünüyorum

Alacaksanız kaçırmayın derim, fiyatı oyuna göre bence normal.

Alıntıyı görüntüle
Sevdiğim tür, ama fiyatı uçuk indirim güzel fakat yine bi oyun için fazla olduğunu düşünüyorum daha yüksek indirim gelir mi veya kaçırmamam gereken bir fiyat mı?
Hocam eğer maddi imkanın varsa bunu al. Güzel oyun ancak bunun yarı fiyatına bf 1 almak daha mantıklı. 2 oyunu da oynuyorum. Hatta 5 i iki kat fazla oynadım ama bf 1 öneririm.

Ben olsam almazdım, hayatımda gördüğüm en dandik Battlefield oyunudur kendileri.
Mekanik ekleyecez diye oyunu COD a çevirmişler, almadan Battlefield değil COD aldığını bilmen gerekiyor.
Ayrıca grafikleri o kadar kötü ki insanlar plastik oyuncak bebek gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yerine, Battlefield I alırdım. BF5 den 1000 kat iyidir.

Alıntıyı görüntüle

+

Alıntıyı görüntüle
bu daha da büyük bir fırsat gibi ama 5 varken 1 online modu oynamam 4 de eskide kaldır artık diye düşünüyorum
dostum ben bf serisini defalarca oynamış biri olarak söylüyorum gözün kapalı alabilirsin hikayesi bitince multiplayer oynarsın multiplayer sarıyor ama zor zamanla alışırsın bence bunu alacağına ea play al 30 lira beğenmezsen aboneliği iptal edersin steamde var ea play

Kaçırma derim son zamanlarda nadir indirime girmeye başladı. 208 TL bulunmaz. Hemde full paket

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,706
Üyeler
189,136
Son üye
dotking
Geri