Battlefield 5 epic kıyafetler açılır?

Reaksiyon skoru
3,340
Beyler 100 levele ulaştım tüm sınıflarda 20 level yaptım. Ama yine de bu özel kıyafetlerle ilgili görevleri bulamadım. Special Assignments görevlerini yap diyor ama assignments sekmesinde yok görevler. Bilen var mı yoksa kaldırıldı mı bu olay?

IMG_1360.jpeg

Son düzenleme:
Her kıyafet ve silah için special assignmentler var o assignmentsleri tamamlayınca açılıyor. Bunlarla uğraşacağına git armory den soldier veya bundle paket satın al oyunda görevlerden kazandığın parayla alabiliyorsun

Her kıyafet ve silah için special assignmentler var o assignmentsleri tamamlayınca açılıyor. Bunlarla uğraşacağına git armory den soldier veya bundle paket satın al oyunda görevlerden kazandığın parayla alabiliyorsun
kral marketteki company coinle alinan tum kiyafetleri aldim zaten. suan para vermeden alabilecegim bi tek o ozel kiyafetler kaldi.

silahlarda gold skinleri de actim aynisini kiyafetler icinde yapicam ama kiyafetlerin gorevlerini bulamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redditte konu actim adam dedi ki ea help kismina mail at dedi

Ekler

• IMG_1342.jpeg
    IMG_1342.jpeg
    2.1 MB · Hit: 53
  • IMG_1341.jpeg
    IMG_1341.jpeg
    2.1 MB · Hit: 55
  • IMG_1340.jpeg
    IMG_1340.jpeg
    3.6 MB · Hit: 57
kral marketteki company coinle alinan tum kiyafetleri aldim zaten. suan para vermeden alabilecegim bi tek o ozel kiyafetler kaldi.

silahlarda gold skinleri de actim aynisini kiyafetler icinde yapicam ama kiyafetlerin gorevlerini bulamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redditte konu actim adam dedi ki ea help kismina mail at dedi
carbon serisi kostümlerden devam. Beleş :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,613
Üyeler
189,300
Son üye
aliabka