Battlefield 5 Grafikleri çok kötü

kayra2321

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Merhabalar oyunu oynarken böyle yerler bir garip piksel piksel insanların gameplaylarına baktım full ayarlarda oynuyorum daha güzel gözüküyor sebebi nedir?

Aga oyunda dokular çok iç içe ve renk doygunluğu çok fazla ben 3dk dan sonra dünya ile bağlantımı keser gibi oluyom gözüm şaşı oluyo gibi odaklanamıyom ilk okul fotoğrafım var yanımda ona bakarak diyom lan ters mi düz mü bura diye insanın algoritmasınıda yerle bir ediyor

Aga oyunda dokular çok iç içe ve renk doygunluğu çok fazla ben 3dk dan sonra dünya ile bağlantımı keser gibi oluyom gözüm şaşı oluyo gibi odaklanamıyom ilk okul fotoğrafım var yanımda ona bakarak diyom lan ters mi düz mü bura diye insanın algoritmasınıda yerle bir ediyor
Hocam oyunda full oynuyorum okadar kötükü ama insanlar Bf5 in grafikleri iyi diyorlar çöp ama?

Hocam oyunda full oynuyorum okadar kötükü ama insanlar Bf5 in grafikleri iyi diyorlar çöp ama?
Çöp ya hele gece insanda göz bırakmıyor renkler doygun ya o yüzden diyorlar bence ve yine bence en iyisi 4-2042-1

Büyük ihtimal fsr açıktır , kaparsan çözülür sorunun.

Çözünürlük oranı düşük olabilir. Ayarları kurcala biraz. Full ayarlarda imkanı yok çünkü.

Oyundayken alt r basarsan driver açılır driverdan oyunlar kısmında bf 5i seçip ss koyarmısın

Merhabalar oyunu oynarken böyle yerler bir garip piksel piksel insanların gameplaylarına baktım full ayarlarda oynuyorum daha güzel gözüküyor sebebi nedir?
Çözünürlük ölçekleme ayarını %150 yap, bide ingilizce ismiyle variable shading ayarını kapatman lazım ozaman oyun çok net gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,362
Üyeler
188,408
Son üye
ahmetbey09
Geri