2 sinide almam mantıklımıİkisi farklı yani şöyle farklı bf 5de hikaye ve online modu varken bf42 sadece online modu var haberin olsun
Alabilirsin bütçe yeterliyse tabi2 sinide almam mantıklımı
Battlefield V her anlamda daha iyi diye düşünüyorum. Battlefield 1'e de şans verebilirsiniz. Battlefield 2042'yi almak içinse daha erken diye düşünüyorum ama fiyatları düşününce alıp kenarda durabilir zamanla düzelteceklerini düşünüyorum. Çok kötü bir çıkış yaptı oyun zamanla düzeltirler gibime geliyor şahsen. Aktif olarak bf5 oynuyorum 80 saati devirdim gayet memnunum. (Ara sıra hile geliyor o biraz tatsız.)hangisi daha güzel birbirlerinden farklımı 2 sinide almam mantıklımı.
hocam yeni oyununu çıkaracaklar ne erkeniBattlefield V her anlamda daha iyi diye düşünüyorum. Battlefield 1'e de şans verebilirsiniz. Battlefield 2042'yi almak içinse daha erken diye düşünüyorum ama fiyatları düşününce alıp kenarda durabilir zamanla düzelteceklerini düşünüyorum. Çok kötü bir çıkış yaptı oyun zamanla düzeltirler gibime geliyor şahsen. Aktif olarak bf5 oynuyorum 80 saati devirdim gayet memnunum. (Ara sıra hile geliyor o biraz tatsız.)
Çıkarsınlar oyun mevcut durumda oynanmayacak gibiyse güncelleme beklemekten başka şansınız yok. Bu konuda oyun düzeldi diyende çok aksine hala çöp gözüyle bakanda çok. Oynanabilirliği var fakat diğer iki oyun kat kat daha iyidir oynanış ve topluluk olarak.hocam yeni oyununu çıkaracaklar ne erkeni
Oyun 2021de çıktı haberin olsun.Battlefield V her anlamda daha iyi diye düşünüyorum. Battlefield 1'e de şans verebilirsiniz. Battlefield 2042'yi almak içinse daha erken diye düşünüyorum ama fiyatları düşününce alıp kenarda durabilir zamanla düzelteceklerini düşünüyorum. Çok kötü bir çıkış yaptı oyun zamanla düzeltirler gibime geliyor şahsen. Aktif olarak bf5 oynuyorum 80 saati devirdim gayet memnunum. (Ara sıra hile geliyor o biraz tatsız.)
100 saat oynadım herhangi bir optimizasyon sorunu yaşamadım, sorunların çoğunu çözmüşler ilk haliyle dağlar kadar fark var.Çıkarsınlar oyun mevcut durumda oynanmayacak gibiyse güncelleme beklemekten başka şansınız yok. Bu konuda oyun düzeldi diyende çok aksine hala çöp gözüyle bakanda çok. Oynanabilirliği var fakat diğer iki oyun kat kat daha iyidir oynanış ve topluluk olarak.