NIGHTMARES7
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Battlefield 6 için indirim beklenmeli mi? açık betada saatlerce oynadım. şimdi de almak istiyorum ama acaba indirime girmeye ne zaman başlar?
Yeni oyuna kadar beklersin hocam2 3 dolara inince alacagim
Yapacak bir sey yok oyuna para vermek cok sacma geliyor bana 2 3 dolar anca verebilirim 1 4 ve 5 var zaten onlar isimi goruyorYeni oyuna kadar beklersin hocam
Oyuna para vermeyi saçma görüyorsun kim bilir nerelere para harcıyorsunuzYapacak bir sey yok oyuna para vermek cok sacma geliyor bana 2 3 dolar anca verebilirim 1 4 ve 5 var zaten onlar isimi goruyor![]()
Tercih meselesi siz de benim para harcadigim ugraslari sacma bulabilirsinizOyuna para vermeyi saçma görüyorsun kim bilir nerelere para harcıyorsunuz![]()
qwert102 ile giden hesap da mi sana aittiOyuna para vermeyi saçma görüyorsun kim bilir nerelere para harcıyorsunuz![]()
Sigara icen insanlar bunu dedigi zaman o kadar guluyorum ki ahaha. Size demiyorum ama cok tanidigim var bu tarz. Sigara ve alkol tarzi seyler icin ayda 10 bin lira harcayip , 1 oyun al oynayalim dedigim zaman , oyuna para mi verilir yaaaaa derler.Yapacak bir sey yok oyuna para vermek cok sacma geliyor bana 2 3 dolar anca verebilirim 1 4 ve 5 var zaten onlar isimi goruyor![]()
black friday veya yilbasi indiriminde indirime girebilir ama oyunu cok sevdiysen simdi al gitsin. sabit geliri olan biri icin bence cok da fazla bir para degil.Battlefield 6 için indirim beklenmeli mi? açık betada saatlerce oynadım. şimdi de almak istiyorum ama acaba indirime girmeye ne zaman başlar?
Alakası yok o hesabın benimle.qwert102 ile giden hesap da mi sana aitti
Kaç dolar ki şuan2 3 dolara inince alacagim
70 dolar ve oyun çıkmadı dahaKaç dolar ki şuan