Öneri Battlefield 6 için bu rakamlar değer mi?

Ben sana anlatayım kanka. Battlefield “eskiye dönüyoruz” deyince insanlar büyük beklenti içine girdi. Fragmanlarda oyun çok iyi gözüküyordu, betada herkes denedi, çok beğendi. Bir de insanlar artık gerçekçi savaş deneyimi olan oyun istiyor. E tabi CoD seriyi batırınca insanlar da Battlefield’a geçti.
sırf şu codun skinler ve teknoloji evreninden hype landı gram haketmiyor 2 oyunda parasını cod eski tarzına geçse bf6 yı 2 ye katlar

sırf şu codun skinler ve teknoloji evreninden hype landı gram haketmiyor 2 oyunda parasını cod eski tarzına geçse bf6 yı 2 ye katlar
Ben katılmıyorum bu dediğine. CoD artık bitti, hani eskiye dönmedikleri sürece Battlefield daha fazla oynanır. İnsanlar CoD’dan kaliteli bir hikâye ve adam akıllı savaş teması istiyor, CoD bunu yapamıyor. Mesela insanlar hikâye olarak Black Ops 1 gibi oyun istiyor.

Ben katılmıyorum bu dediğine. CoD artık bitti, hani eskiye dönmedikleri sürece Battlefield daha fazla oynanır. İnsanlar CoD’dan kaliteli bir hikâye ve adam akıllı savaş teması istiyor, CoD bunu yapamıyor. Mesela insanlar hikâye olarak Black Ops 1 gibi oyun istiyor.
bende onu ima ettim hocam eski tarzına dönse cod çok daha fazla tutulur ama dönmüyolar sadece skin colab yapıyolar anca

Geri