murat262126
80+
Dahası
Daha önce hiç Battlefield oyunu oynamadım 1 alınır mı sizce bu fiyata birde onlinesi ve hikayesi için oynanlar yorum pls
Tavuk dönerden daha ucuz.Alınır
5 mi 1 mi sizceAlınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavuk dönerden daha ucuz.
hile cok mu agalarBen 1 aldım Steam indirimlerinde, kaliteli oyun ama karışık biraz
kuzenimde var indirip bakacam hoşuma giderse alırımOynuyorum ve evet alınır brom
Bazen değişik ölüyorum hile var diyorum ama bilemiyorum. Ya ben kotu oynuyorum yada adam hile gerçektenhile cok mu agalar
Ben de var. Oynadım ama bu tarz 1. dünya savaşı temalı oyunlar beni pek çekmiyor. Daha çok modern savaşları konu alan oyunları seviyorum. Zevk vermiyor yani eski silahlarla çatışmak. Siz de bundan zevk almıyorsanız bf 2042'ye bakabilirsiniz. O biraz daha pahalı, aktif olarak oynuyorum. Yorumları kötü olsa da şu an hataları vs. düzeltilmiş durumda. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım şahsen.Daha önce hiç Battlefield oyunu oynamadım 1 alınır mı sizce bu fiyata birde onlinesi ve hikayesi için oynanlar yorum pls
Kesinlikle değer. İndirim dönemleri dışında en çok oynanan Battlefield oyunu. Hikaye modunu 3 defa bitirdim tam bir başyapıt. Hikaye modundaki aynı savaş atmosferi online modda da var. Yaklaşık 300 saat oynadım hiç sıkılmadım. Bf4 oyuncu sayısı az ve eski. Bf5'te hile çok çünkü Bf1'de ki gibi klan sunucuları açılsa bile süre sınırlılar. Bf1'de hile olsa bile klan sunucusundaysan aminler banlıyor ve çok fazla klan sunucusu var. Bf5'te biraz p2w de var. Vuruş hissi, atmosfer olarak en iyisi. İlk başta oynanış ve silah açmak zor gibi gelecek ama hiç de öyle değil. 40 saatlik bf5 deneyimimdeki hile sayısı 280 saatlik bf1 deneyimimden fazla.Daha önce hiç Battlefield oyunu oynamadım 1 alınır mı sizce bu fiyata birde onlinesi ve hikayesi için oynanlar yorum pls
Alıntıyı görüntüle
Hocam şöyle daha da ucuza alabilirsin. 8 TL EA Play al. EA Play alında EA oyunlarına ek %10 indirim uygunalıyor. %10 indirimli aldıktan sonra destek gir EA Play iptal et. Ama bunu oyunu 2 saat oynamadan yap. Bedavadan 7 lira daha indirim. Nays ile de %20 cashback var. Bf5'te kara ve hava vasıta kullanımları berbat. Steam incelemeleri bile gösteriyor. Bf5 %69 olumlu.Daha önce hiç Battlefield oyunu oynamadım 1 alınır mı sizce bu fiyata birde onlinesi ve hikayesi için oynanlar yorum pls
Alıntıyı görüntüle