Battlefield V grafik sorunu!

batuhanbb

80+
Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar bilgisayarıma Battlefield V oyunu indirdim. Oyunu açar açmaz ayarları ultraya aldım ama maça girince bir sıkıntıyla karşılaştım, sanki texturelarda bir sıkıntı vardı anlamlandıramadım. Oyun dosyalarını doğrulayıp yine denedim yine aynıydı. Sanki grafikler karıncalı gibi ve texturelar low ayarlarda gibi (özellikle bitkilerde ve uzak cisimlerde) sorunun nedeni nedir? Nasıl çözülür?
resim_2022-07-01_151533401.png

Arkadaşlar bilgisayarıma Battlefield V oyunu indirdim. Oyunu açar açmaz ayarları ultraya aldım ama maça girince bir sıkıntıyla karşılaştım, sanki texturelarda bir sıkıntı vardı anlamlandıramadım. Oyun dosyalarını doğrulayıp yine denedim yine aynıydı. Sanki grafikler karıncalı gibi ve texturelar low ayarlarda gibi (özellikle bitkilerde ve uzak cisimlerde) sorunun nedeni nedir? Nasıl çözülür?Alıntıyı görüntüle
Ayarlar kısmını custom yap foto at

Arkadaşlar bilgisayarıma Battlefield V oyunu indirdim. Oyunu açar açmaz ayarları ultraya aldım ama maça girince bir sıkıntıyla karşılaştım, sanki texturelarda bir sıkıntı vardı anlamlandıramadım. Oyun dosyalarını doğrulayıp yine denedim yine aynıydı. Sanki grafikler karıncalı gibi ve texturelar low ayarlarda gibi (özellikle bitkilerde ve uzak cisimlerde) sorunun nedeni nedir? Nasıl çözülür?Alıntıyı görüntüle
Sistemi tahmin edicem bir dakika.

Nvida denetim masasındaki görüntü ayarları kalitede değil de performansta ise böyle sorunlar yaşayabiliyorsun.

Ekler

• resim_2022-07-01_153239727.png
    resim_2022-07-01_153239727.png
    147.1 KB · Hit: 45
1656678897498.png

Antialiasing POST-Proccessing TAA Low yapınca biraz düzeliyor bende deneyerek bulmuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,577
Üyeler
190,934
Son üye
Emircanw
Geri