Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
batuflexmarkaparalardalgaistanbulkaoslikefavela
Dünya haini beğeniyorum benDüzgün müydü ki?
AynBatuflex'in şu zamanı bence en iyi zamanlarıydı.
Alıntıyı görüntüle
bir insanın sesi bu kadar kötü olamaz sadece beatleri kaliteli onlarıda kaliteli insanlara yaptırıyor parayla yani kısacası paran varsa müzik yapabilirsin
Yine Ati242'nin yeni albümü gibi bu şarkıların çoğunu da eskiden noname albümlerle dinliyordum. Bana kalırsa "Üniforma" ve "İllegale" güzel. En komiği ve saçmasıysa "Fendi Gucci Prada"
Fikirleriniz?
Ha bu arada ek olarak söyleyeyim, "Üniforma" parçasına güzel dedim ama noname albümlerdeki hali daha iyi, bırakayım:
Bu albümdeki çoğu şarkının eski hali daha iyi olduğunu düşünüyorum, bu albümdeki yeni halleri pekte hoşuma gitmedi.
Bir de daha yayınlamamış (?) olduğu bir parça daha var, eğer Batuflex falan dinliyorsanız seversiniz:
Ek olarak lütfen sevmiyorum deyipte bu mesaja kızgın atmayın, Batuflex'e değil bana kızgın atmış oluyorsunuz.
Yani tamamen albümü değerlendirmek gerekirse bana göre albüm:
Valla yeni nesil rap müzikleri beat için dinliyorum zaten. Söze takılırsak dinleyecek bir şey kalmayacakbir insanın sesi bu kadar kötü olamaz sadece beatleri kaliteli onlarıda kaliteli insanlara yaptırıyor parayla yani kısacası paran varsa müzik yapabilirsin
paran varsa müzikde varValla yeni nesil rap müzikleri beat için dinliyorum zaten. Söze takılırsak dinleyecek bir şey kalmayacak
Paran varsa her şeyi yaparsın. Buna sağlık bile dahil. Sadece insanlar böyle diyor ama gerçekte her şeyi alırsın.paran varsa müzikde var
Batuflex marka paralar dalga işte :d fqwkşjhnbfwşqjbhfhwqParan varsa her şeyi yaparsın. Buna sağlık bile dahil. Sadece insanlar böyle diyor ama gerçekte her şeyi alırsın.