Neler Yeni

Bayadır forumda gamegaraj pc öneren görmüyorum

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
itopyadan pc almaktan vazgeçersem bu sistemi almayı düşünüyorum r5 3600 ve ekran kartını 1660 super yaparak ama ben bayadır forumda gamegaraj pc öneren görmüyorum bi sıkıntı falan mı var alsam sıkıntı olur mu? 14 gün içinde iade hakkı varmış.

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
itopyadan PC almaktan vazgeçersem bu sistemi almayı düşünüyorum r5 3600 ve ekran kartını 1660 super yaparak ama ben bayadır forumda gamegaraj PC öneren görmüyorum bi sıkıntı falan mı var alsam sıkıntı olur mu? 14 gün içinde iade hakkı varmış.
Hiçbir sıkıntı yok site tamamen güvenilir gönül rahatlığıyla alabilirsin iade ediceğini pek sanmıyorum :)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
itopyadan PC almaktan vazgeçersem bu sistemi almayı düşünüyorum r5 3600 ve ekran kartını 1660 super yaparak ama ben bayadır forumda gamegaraj PC öneren görmüyorum bi sıkıntı falan mı var alsam sıkıntı olur mu? 14 gün içinde iade hakkı varmış.
Sen görmüyorsun, biz öneriyoruz.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Gayette öneren var sen denk gelmemiş olabilirsin.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir sıkıntı yok site tamamen güvenilir gönül rahatlığıyla alabilirsin iade ediceğini pek sanmıyorum :)
canlı desteğe " tüm sistemi hiç bi sorun olmasa da 14 gün içinde iade edebiliyor muyum? " yazdım "edebilirsiniz." dediler

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben artık önermiyorum Aigo PSU yüzünden,kullananlar sorun yaşamadığını söylüyor ama biri benim önerdiğim sistemi alıp sorun yaşarsa çok üzülürüm o yüzden riske girmiyorum.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben artık önermiyorum Aigo PSU yüzünden,kullananlar sorun yaşamadığını söylüyor ama biri benim önerdiğim sistemi alıp sorun yaşarsa çok üzülürüm o yüzden riske girmiyorum.
bu sistemde zalman var ama nasıl bilmiyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Hocam ben öneriyorum sistemi kullanan biri olarak.Ekran kartı konusunda soğutmadan çok memnun olmasam da undervolt la çözüme ulaştım zaten sorun yok.F/p anlamında gayet yeterli bir sistem. Gamegaraj sorularınıza anında yanıt veriyor ki bu beni çok memnun etmişti.Sistemle alakalı sorunuz varsa cevaplayabilirim.

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
canlı desteğe " tüm sistemi hiç bi sorun olmasa da 14 gün içinde iade edebiliyor muyum? " yazdım "edebilirsiniz." dediler
o anlamda söylemedim bir problem olmuyacağı anlamında söylemiştim tabi ki istersen cayma hakkını kullanabailirsin

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Hocam ben öneriyorum sistemi kullanan biri olarak.Ekran kartı konusunda soğutmadan çok memnun olmasam da undervolt la çözüme ulaştım zaten sorun yok.F/p anlamında gayet yeterli bir sistem. Gamegaraj sorularınıza anında yanıt veriyor ki bu beni çok memnun etmişti.Sistemle alakalı sorunuz varsa cevaplayabilirim.
anakart, ssd ve ram nasıl bide ben inno3d 60s almayı düşünüyorum palitte olabilir karar vermedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
anakart, ssd ve ram nasıl bide ben inno3d 60s almayı düşünüyorum palitte olabilir karar vermedim
Hocam anakarttan ötürü sorun yaşamadım açıkcası, ssd konusunda ise ben crucial p1 m2 ssd tercih ettim ve testlerini yaptığımda söylenen hız değerlerini verdiğini gördüm, 3 aylık bir süre oldu kullanıyorum hala sıkıntısı yok. Ben rtx 2060s için konuştum hocam zaten palit gtx1660s in ısınmasında sorun olmadığını görmüştüm araştırmam da ama size kalmış tabii ki.

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
ben aldım aquarıs 5 an x memnun kaldım

Barneystinson

80+ Silver
Çok öneriyorum

Top Bottom