Neler Yeni

Baymak Elegant Plus klima ho mu go mu

Bu klima ho mu go mu

• Hayırlı olsun

• Geçmiş olsun

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arçelik ürünlerine özel bir sayaç koyuyor. Garanti süresini sayıyor bu sayaç. Bu süre bittiği gibi ürün kendini imha ediyor. Gerçekten üst düzey bir teknoloji. Yerli ve Milli.
Allah Allah Arçelik'te ben çalışıyorum ama hiç üretimde öle bir şey görmedim Kuaför kahvehanede mi duydun dayılardan ?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer

Yavuz241

80+ Bronze
Arçelik ürünlerine özel bir sayaç koyuyor. Garanti süresini sayıyor bu sayaç. Bu süre bittiği gibi ürün kendini imha ediyor. Gerçekten üst düzey bir teknoloji. Yerli ve Milli.
Yok eşşeğin şeyi affedersiniz hocam. Öyle bir şey olsa 100 kere ortaya çıkardı. Ayrıca hayırlı olsun. Klima alacak arkadaşlara tavsiyem Sharp ve Mutsubishi bakmalarıdır. Her klima ile bilgisi olan insanlardan duyduğum bir tavsiyedir. Evde de 15 senelik Sharp klima var hala sağlam.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yok eşşeğin şeyi affedersiniz hocam. Öyle bir şey olsa 100 kere ortaya çıkardı. Ayrıca hayırlı olsun. Klima alacak arkadaşlara tavsiyem Sharp ve Mutsubishi bakmalarıdır. Her klima ile bilgisi olan insanlardan duyduğum bir tavsiyedir. Evde de 15 senelik Sharp klima var hala sağlam.
Hocam espri yaptığımı anlamamışsınız siz de, iyi günler.

En İyi Cevap
1
Adam espiri yapmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye