Drsağbırakmayan
80+ Bronze
100 diye biliyorum.
Clio motor 1.0 mı
100 diye biliyorum.
Clioda 1.0 sce olmadığı sürece 1.0 tce her türlü alınır alabilirsen 1.3 tce daha muazzam bayon konusunda da 1.4mpi olanlar turbosuz bayon ve clio aynı gün deneyimledim clio ya gecince arabanın gittiğini hissediyorsunÜlkede yerli üretim %40 olmayan arabalar artık ötv indirimine girmediği için bu iki model dışında araba yok. İstediğim arabayı bu nedenle alamıyorum. Clio son Alpine modeli ve bayon son elite modelleri arasında kaldım. Bayon suv, daha geniş diyenler olacak. Yokuşta ve uzun yolda motor bağırıyor, 1.0 ileride tercih bile edilmeyecek diyenler var. Park frenini bile elektronik yapmamışlar. Clio iyi ama bilemedim artık, o da çok küçük gibi. Bayon iyi gibi ama olumsuz yorum çok sanki. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Clio 1.6 motor. Üstelik hibrit. İnternette bu iki araba hakkında çok bilgi var.Clioda 1.0 sce olmadığı sürece 1.0 tce her türlü alınır alabilirsen 1.3 tce daha muazzam bayon konusunda da 1.4mpi olanlar turbosuz bayon ve clio aynı gün deneyimledim clio ya gecince arabanın gittiğini hissediyorsun
Bayon 1.0 turbo olanları var ama nasıldır bilgim yok şahsen otomatik clio daha iyi bence
Baktım, hiç güzel değil. Direksiyon, vites kısmı fln iyi ama araba kabin gibi. Bayon bile ondan zevkli.C-HR baktınız mı?
Onlarda güzelClio 1.6 motor. Üstelik hibrit. İnternette bu iki araba hakkında çok bilgi var.
hocam bizde zamanında bayon ve başka bi araba arasında kalmıştık bayon biraz daha geniş ama yokuşta gerçekten zorlar yerden yüksek olması nedenıyle ılerıde yere yakın arabaya bınerken zorlanıyorsunuz ben yaşadım bence clio alın parçası bulunur ustası çok bir tık daha küçük ama çok kişi değilseniz sorun çıkarmazÜlkede yerli üretim %40 olmayan arabalar artık ötv indirimine girmediği için bu iki model dışında araba yok. İstediğim arabayı bu nedenle alamıyorum. Clio son Alpine modeli ve bayon son elite modelleri arasında kaldım. Bayon suv, daha geniş diyenler olacak. Yokuşta ve uzun yolda motor bağırıyor, 1.0 ileride tercih bile edilmeyecek diyenler var. Park frenini bile elektronik yapmamışlar. Clio iyi ama bilemedim artık, o da çok küçük gibi. Bayon iyi gibi ama olumsuz yorum çok sanki. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Benim çok hoşuma gitti CHR hem clio bayon herkeste var CHR daha güzel daha heybetliBaktım, hiç güzel değil. Direksiyon, vites kısmı fln iyi ama araba kabin gibi. Bayon bile ondan zevkli.
hocam 1.0 cliodansa 2023 combo lar var 1.5 turbo ticari diye geçiyor ama motoru vs. daha iyi yerden yüksek amaÜlkede yerli üretim %40 olmayan arabalar artık ötv indirimine girmediği için bu iki model dışında araba yok. İstediğim arabayı bu nedenle alamıyorum. Clio son Alpine modeli ve bayon son elite modelleri arasında kaldım. Bayon suv, daha geniş diyenler olacak. Yokuşta ve uzun yolda motor bağırıyor, 1.0 ileride tercih bile edilmeyecek diyenler var. Park frenini bile elektronik yapmamışlar. Clio iyi ama bilemedim artık, o da çok küçük gibi. Bayon iyi gibi ama olumsuz yorum çok sanki. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.
1.300.000 istiyorlardı. Ben beğenmedim. Kişisel tercih.Benim çok hoşuma gitti CHR hem clio bayon herkeste var CHR daha güzel daha heybetli
i20 kullanmış biri olarak i20 ve bayonun iç aksamı aynı. bayon fransız arabası clioya bin basar, gerek sorunsuzluk olsun gerek malzeme kalitesi olsun gerek süspansiyon sönümlemesi olsun. nerde clio görsem alt takımlarından ses geliyor.Ülkede yerli üretim %40 olmayan arabalar artık ötv indirimine girmediği için bu iki model dışında araba yok. İstediğim arabayı bu nedenle alamıyorum. Clio son Alpine modeli ve bayon son elite modelleri arasında kaldım. Bayon suv, daha geniş diyenler olacak. Yokuşta ve uzun yolda motor bağırıyor, 1.0 ileride tercih bile edilmeyecek diyenler var. Park frenini bile elektronik yapmamışlar. Clio iyi ama bilemedim artık, o da çok küçük gibi. Bayon iyi gibi ama olumsuz yorum çok sanki. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.