Neler Yeni

Bayon mu Clio mu? Hangisini almalıyım?

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Ülkede yerli üretim %40 olmayan arabalar artık ötv indirimine girmediği için bu iki model dışında araba yok. İstediğim arabayı bu nedenle alamıyorum. Clio son Alpine modeli ve bayon son elite modelleri arasında kaldım. Bayon suv, daha geniş diyenler olacak. Yokuşta ve uzun yolda motor bağırıyor, 1.0 ileride tercih bile edilmeyecek diyenler var. Park frenini bile elektronik yapmamışlar. Clio iyi ama bilemedim artık, o da çok küçük gibi. Bayon iyi gibi ama olumsuz yorum çok sanki. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Clioda 1.0 sce olmadığı sürece 1.0 tce her türlü alınır alabilirsen 1.3 tce daha muazzam bayon konusunda da 1.4mpi olanlar turbosuz bayon ve clio aynı gün deneyimledim clio ya gecince arabanın gittiğini hissediyorsun
Bayon 1.0 turbo olanları var ama nasıldır bilgim yok şahsen otomatik clio daha iyi bence

AslanTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arslan Türk
Clioda 1.0 sce olmadığı sürece 1.0 tce her türlü alınır alabilirsen 1.3 tce daha muazzam bayon konusunda da 1.4mpi olanlar turbosuz bayon ve clio aynı gün deneyimledim clio ya gecince arabanın gittiğini hissediyorsun
Bayon 1.0 turbo olanları var ama nasıldır bilgim yok şahsen otomatik clio daha iyi bence
Clio 1.6 motor. Üstelik hibrit. İnternette bu iki araba hakkında çok bilgi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
M. Akif Ibis
İkisinin de yakıtı aşağı yukarı aynı, performans olarak da pek farkları yok. Bana kalırsa clio tercih ederim çünkü bayon'un sürüşü çok kötü, direksiyon desen g29'dan hallice (clio da neredeyse aynı hissi veriyor ama en azından bayondan iyi), manevra kabiliyeti çok çok geride, iç mekan dizaynı clio'nun gerisinde. Clio hem motor silindir hacminden dolayı vergide avantajlı hem de çok çok güzel bir sürüş hissiyatı olmasa da bayondan fersah fersah önde.

bu kıyaslamaları 1.0 tce clio ve 1.4mpi bayon üzerinden yaptım.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Ülkede yerli üretim %40 olmayan arabalar artık ötv indirimine girmediği için bu iki model dışında araba yok. İstediğim arabayı bu nedenle alamıyorum. Clio son Alpine modeli ve bayon son elite modelleri arasında kaldım. Bayon suv, daha geniş diyenler olacak. Yokuşta ve uzun yolda motor bağırıyor, 1.0 ileride tercih bile edilmeyecek diyenler var. Park frenini bile elektronik yapmamışlar. Clio iyi ama bilemedim artık, o da çok küçük gibi. Bayon iyi gibi ama olumsuz yorum çok sanki. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.
hocam bizde zamanında bayon ve başka bi araba arasında kalmıştık bayon biraz daha geniş ama yokuşta gerçekten zorlar yerden yüksek olması nedenıyle ılerıde yere yakın arabaya bınerken zorlanıyorsunuz ben yaşadım bence clio alın parçası bulunur ustası çok bir tık daha küçük ama çok kişi değilseniz sorun çıkarmaz

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
hocam 1.0 cliodansa 2023 combo lar var 1.5 turbo ticari diye geçiyor ama motoru vs. daha iyi yerden yüksek ama

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
okr
i20 kullanmış biri olarak i20 ve bayonun iç aksamı aynı. bayon fransız arabası clioya bin basar, gerek sorunsuzluk olsun gerek malzeme kalitesi olsun gerek süspansiyon sönümlemesi olsun. nerde clio görsem alt takımlarından ses geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,214
Üyeler
170,141
Son üye
cansuuu7
Top Bottom