stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,601
Yapacak bir şey yok hocamDayalı döşeli ev işte ne güzel ben sana gelmeyen kızın beynini
Yapacak bir şey yok hocamDayalı döşeli ev işte ne güzel ben sana gelmeyen kızın beynini
Kriptonun düşüşü sanada vurduBizim Aile Küçük Ama Kriptocu Olduğu İçin Böyle Normalde Daha Yüksek Meblalar Dönüyor Ama Şuan Piyasa Yerde Olduğu İçin Kazançlar Kesat.
Ustam yapma ustam öyle öpceksek 3 level iyidirelden başka şeyler öpsem 5 levele cıkarmıydık sence usta![]()
Anneanne candır20 TL aldım annaenmden sadece![]()
doğru diyorsun alışkanlık olur falanKriptonun düşüşü sanada vurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ustam yapma ustam öyle öpceksek 3 level iyidir
Kanka ciddimisinIhmmmmm ş-şeyy
Bana cs'de seçkin alır msn???
Ee valla önceden 600 tl bayramda muhteşem paraaydı ama şimdi pek bi değeri kalmadı geçen 3 parça kıyafet aldım 550 tl hayırlı olsun aldıkların afiyet olsun yediklerin600 TL aldım toplam, Deathadder V2 aldım 2 gün önce bu günde AVM'de Sinema, Starbucks, Yemek derken bitti :d
Allah korusundoğru diyorsun alışkanlık olur falanDKHFGAIFHAUID
Sgshahahshahaahahjdoğru diyorsun alışkanlık olur falanDKHFGAIFHAUID
Anlat o zamansen anlamadın boşver
Teşekkürler, valla 3 parça kıyafeti bırak ben bi tane ceket aldım 400 tl. Paranın hiç değeri yokEe valla önceden 600 TL bayramda muhteşem paraaydı ama şimdi pek bi değeri kalmadı geçen 3 parça kıyafet aldım 550 TL hayırlı olsun aldıkların afiyet olsun yediklerin
50tl toplam oda iyi yersin bi döner falanpinti dedem:10 TL
taş*aklı amcam:20 TL
babam:10 TL
babannem:10 TL
harun amca:0
Benim babamda 150 verdiAmcamlar vermedş.
Babam 150 çaktı
Aile büyükleri el muerto zaten.
O kadar.
Aynn knk ciddiyim hatta mülteciler din qardeşimizKanka ciddimisin
Ee valla önceden 600 TL bayramda muhteşem paraaydı ama şimdi pek bi değeri kalmadı geçen 3 parça kıyafet aldım 550 TL hayırlı olsun aldıkların afiyet olsun yediklerin
Allah korusun
Sgshahahshahaahahj
Anlat o zaman
Kaç sterlin verditeyzem sterlin olarak verdiği için TL karşılığı baya yüksek oluyor