rado2373
80+
bu garibanada bi tekme biz atamayak demişlerdirkredi çektim vermiyor
işşizim diye mi ya?
bu garibanada bi tekme biz atamayak demişlerdirkredi çektim vermiyor
işşizim diye mi ya?
daha önce kredi çekip ödemelerini geciktirdiysen kredi notun düşüyor işssiizlikte extra ek olarak üstüne kayıtlı herhangi bir malın yoksa o zamanda yan çiziyolar çünkü geri ödemez diyekredi çektim vermiyor
işşizim diye mi ya?
Molecule gaming de da m1 ciktiAcaba hangi siteden satışa cikacak bilgisi olan var mi?
yok ya ilk defa çekmeyi denedim hayatım boyuncadaha önce kredi çekip ödemelerini geciktirdiysen kredi notun düşüyor işssiizlikte extra ek olarak üstüne kayıtlı herhangi bir malın yoksa o zamanda yan çiziyolar çünkü geri ödemez diye
ben de aynı durumdayım ya yapılacak bir şey yok abdullah bey iyisini çıkartır yine bekleyip göreceğizDolar arttı Abdullah bey aynı fiyattan parçaların özellikleri kısılmadan sistemi tanıtabilecekmi? Bu sistemi bekleyeceğim diye bir sürü cazip teklif kaçtı.
aynı fikirdeyim ama oyle bir sey yapicak insan degil kendisi elinden geleni yapicaktirDolar arttı Abdullah bey aynı fiyattan parçaların özellikleri kısılmadan sistemi tanıtabilecekmi? Bu sistemi bekleyeceğim diye bir sürü cazip teklif kaçtı.
İnşallaha
aynı fikirdeyim ama oyle bir sey yapicak insan degil kendisi elinden geleni yapicaktir
işlemci 5600 olsa kafi benim için dusuk ayarlada harika performansi var 32mb onbellegi sayesindeİşlemci 5600 ise harika olur üstüne Asus Dual RX6600 mis
ben de aynı durumdayım ya yapılacak bir şey yok abdullah bey iyisini çıkartır yine bekleyip göreceğiz
Dolar arttı Abdullah bey aynı fiyattan parçaların özellikleri kısılmadan sistemi tanıtabilecekmi? Bu sistemi bekleyeceğim diye bir sürü cazip teklif kaçtı.
12.000 TL demişti bir konuda ona göre ayarlayabilirsin bütçenipc hocasının intel sistemi 10kya gerçekten f/p yapmıştı. piyasada ki f/plerin çoğu yalandan f/p... abdullah yapacağı sistemin özellik bakımından gerçekten fiyat performans olacağına emin gibiyim tek soru işareti bütçem yetecek mi.. artık biraz şansa kaldı hangi bütçeye uygun çıkartacak o soru büyük yoksa sistemden yana soru işaretim hiç yok