Neler Yeni

Bayramdan sonra yeni DA F/P sistem 🔥

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Acaba hangi siteden satışa cikacak bilgisi olan var mi?

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
daha önce kredi çekip ödemelerini geciktirdiysen kredi notun düşüyor işssiizlikte extra ek olarak üstüne kayıtlı herhangi bir malın yoksa o zamanda yan çiziyolar çünkü geri ödemez diye :peeposad:
yok ya ilk defa çekmeyi denedim hayatım boyunca

çekeceğim tutarın 6-7 katı kur korumalı hesapta var aslında günü gelene kadar çekmek istedim aa vermedi nedense

Tayfun64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tayfun Kandemir
Dolar arttı Abdullah bey aynı fiyattan parçaların özellikleri kısılmadan sistemi tanıtabilecekmi? Bu sistemi bekleyeceğim diye bir sürü cazip teklif kaçtı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Umut Ünal
Dolar arttı Abdullah bey aynı fiyattan parçaların özellikleri kısılmadan sistemi tanıtabilecekmi? Bu sistemi bekleyeceğim diye bir sürü cazip teklif kaçtı.
ben de aynı durumdayım ya yapılacak bir şey yok abdullah bey iyisini çıkartır yine bekleyip göreceğiz

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
a
aynı fikirdeyim ama oyle bir sey yapicak insan degil kendisi elinden geleni yapicaktir

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Yivli
Tahminimce 12100f RX 6600 gelebilir. Süper olur, 10k civarına.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğitcan
pc hocasının intel sistemi 10kya gerçekten f/p yapmıştı. piyasada ki f/plerin çoğu yalandan f/p... abdullah yapacağı sistemin özellik bakımından gerçekten fiyat performans olacağına emin gibiyim tek soru işareti bütçem yetecek mi.. artık biraz şansa kaldı hangi bütçeye uygun çıkartacak o soru büyük yoksa sistemden yana soru işaretim hiç yok
ben de aynı durumdayım ya yapılacak bir şey yok abdullah bey iyisini çıkartır yine bekleyip göreceğiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Umut Ünal
pc hocasının intel sistemi 10kya gerçekten f/p yapmıştı. piyasada ki f/plerin çoğu yalandan f/p... abdullah yapacağı sistemin özellik bakımından gerçekten fiyat performans olacağına emin gibiyim tek soru işareti bütçem yetecek mi.. artık biraz şansa kaldı hangi bütçeye uygun çıkartacak o soru büyük yoksa sistemden yana soru işaretim hiç yok
12.000 TL demişti bir konuda ona göre ayarlayabilirsin bütçeni

Top Bottom