Peki hangi islemci daha iyi sizin saydiginiz ikisinden.Büyük ihtimalle İntel ve AMD seçeneği olacak, bu seçenekler de tahminimce R5 5600 ve İ5 12400F olacak.
Ekran kartı olarak da RX 6600 veya 6600XT bekliyorum.
Peki hangi islemci daha iyi sizin saydiginiz ikisinden.Büyük ihtimalle İntel ve AMD seçeneği olacak, bu seçenekler de tahminimce R5 5600 ve İ5 12400F olacak.
Ekran kartı olarak da RX 6600 veya 6600XT bekliyorum.
Ben AMD olur diye düşünüyorum ama Nvidia'da olabilir tabiBugün 12k’ya 3050+12100F kaçaktım.Abdullah Abi’nin sistemi beklenmeli mi ?Nvidia ekran kartı olur mu sizce ?
İTOPYA’da mağazadan alınıyor mu Abdullah Abi’nin sistemi ?Ben AMD olur diye düşünüyorum ama Nvidia'da olabilir tabi
Hatırladığım kadarıyla asus rog 360hz ya da 240hz’lık modrlReis briisey soracağım bu abdullah abinin videolarda kullandığı monitör beyaz olanın marka.modeli nedir acaba bi ara hikaye atmıştı unutmuştum biliyormusun?
sıvı soğutma n alaka kardeşim ayrica fiyati 12kSistem sıvı soğutmalı ışıklı mışıklı bişi
12-13K nin altında olmaz bence
MuhtemelenVideo yüklendikten 2 saat sonra satışa sunulacak değilmi
Ben omega-s modelini almıştım onu iptal ettim Abdullah abinin sistem yayınlanacağını öğrenince ama fiyatı 11999 TL olacağını öğrenince pch-attack aldım umarım pişman olmam bu sistemi görünceBen AMD olur diye düşünüyorum ama Nvidia'da olabilir tabi
Niye öyle oluyor? Saat 17de satılmayacak mıVideo yüklendikten 2 saat sonra satışa sunulacak değilmi
Az stoklu ürünleri ihtiyaç sahipleri kaçırmasın diye bazen videodan 2 saat sonra satışları açabiliyor.Niye öyle oluyor? Saat 17de satılmayacak mı
Hmm tmam bende bilgisayarımı satmıştım kacirirsam kafayı yerim 17:00a kadar nöbetteyimAz stoklu ürünleri ihtiyaç sahipleri kaçırmasın diye bazen videodan 2 saat sonra satışları açabiliyor.
Storyde gözüken pc, abdullah abinin çıkaracağı pc değil mi? NZXT sıvı soğutma falan vardı ondan dedimsıvı soğutma n alaka kardeşim ayrica fiyati 12k