Neler Yeni

Bayramdan sonra yeni DA F/P sistem 🔥

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Yok dostum forumda eleştiri yapmak yasak direkt uyarı veya ban yemediğine şükretmesi lazım arkadaşın.
Yok ya Abdullah hocanın son cıkardıgı sıstemlerın neredeyse hepsini eleştirdim .d yine de ban atmadı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yok dostum forumda eleştiri yapmak yasak direkt uyarı veya ban yemediğine şükretmesi lazım arkadaşın.
Böyle bir yasak olsaydı arkadaşa uyarı puanı verirdik veya banlardık. Arkadaşla yorumlaşmama bile müsade etmiyorsunuz :) ama forumumuzda yanlış bilgilendirmenin cezası var :)

konusmalara bakarak umarım 2060 cıkmaz daha 1 ay olmamıstır 11500 e 3060 cıktıydı ada kurdan dolayı 12000 olsa umarım yanılırım

Gokhannr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Kaya
Yok yok öyle bir yer değil burası. Gayet eleştiri yapabilirsin. Ceza falan almazsın abartma. Sadece o an sinirlenmiş olabilir. Çünkü yüzlerce mesaj geliyor adama

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Doğrudur. Bana üst perdeden konuşuyormuşsun gibi geldi. Yanlış anlamış olabilirim.
Herkes sen gibi iyi niyetli değil ne yazık ki aşağıdaki yorumda da görüldüğü gibi insanlar buraya gelip arsızca çekinmeden yalan konuşabiliyor bu da haliyle genel olarak bir gerginlik yaratabiliyor. 👇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,682
Üyeler
162,718
Son üye
erensvs
Top Bottom