Evet evet . Bekliyorum alıcam direk 56Sabahın sekizinden beri forumda geziyom zaman geçmiyor kaldı 57
Evet evet . Bekliyorum alıcam direk 56Sabahın sekizinden beri forumda geziyom zaman geçmiyor kaldı 57
şimdi sistem 11.999 tl mi olacak benim bütçem 10.999 tl ya ( of ofSabahın sekizinden beri forumda geziyom zaman geçmiyor kaldı 57
Çok sabırsızim biliyormusun hayatımda ildefa masaüstü bilgisayar sahibi olucam inşallahbare 5 5 eksıl
Muhtemelen 11.999 abdullah abi öyle demişti:'(şimdi sistem 11.999 TL mi olacak benim bütçem 10.999 TL ya ( of of
belki bekledıgın cıkmıcak ne olursamı alcanÇok sabırsızim biliyormusun hayatımda ildefa masaüstü bilgisayar sahibi olucam inşallah
Abi bari hangi siteden satisa cikacak onu soyleseydinBöyle bir yasak olsaydı arkadaşa uyarı puanı verirdik veya banlardık. Arkadaşla yorumlaşmama bile müsade etmiyorsunuz ama forumumuzda yanlış bilgilendirmenin cezası var
Öyle bir ihtimalde var tabi de olmaz bence.belki bekledıgın cıkmıcak ne olursamı alcan
Ne olursa almak zorundayım leptobu sattım zar zor parayı ayarladım 15k bütçe var monitör pc dahil buseferki pc çok hypelandi bence fiyatına değer bi pc çıkarbelki bekledıgın cıkmıcak ne olursamı alcan
sizlere hayırlı olsun ozaman ben gene 4gb ram 1gb ekran kartı ile devam iyi eğlenceler dilerim size :,(Çok sabırsızim biliyormusun hayatımda ildefa masaüstü bilgisayar sahibi olucam inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhtemelen 11.999 abdullah abi öyle demişti:'(
Olm deme şöyle iki haftaya gene seninde fiyatına uygun şeyler çıkar aglicam simdi 1000tl düşüğede harika sistemler çıkabilir sdert etmesizlere hayırlı olsun ozaman ben gene 4gb ram 1gb ekran kartı ile devam iyi eğlenceler dilerim size :,(